Amrath Hotel in Maastricht gerenoveerd

amrath

Het Amrath Hotel DuCasque in Maastricht is grondig verbouwd en volledig gerestyled. Het vernieuwde hotel is geïnspireerd op hotels in de jaren 20 van de vorige eeuw (ook wel de roaring twenties genoemd) en dus in authentieke stijl gerenoveerd.

General manager Guido Franssen laat weten: “Met de voltooiing van deze renovatie beschikt Maastricht wederom over een schitterend vernieuwd hotel in de kenmerkende Art-Deco stijl”.

Naast het meubilair in de hotelkamers, zijn ook de badkamers meegenomen in de renovatie.  Ook de kleine details zijn niet vergeten, zo is zelfs de vloerbedekking in art-deco stijl. Het hotel en de kamers mogen dan vanaf nu art-deco ogen, de kamers zijn ook van  moderne gemakken voorzien. Zo is er natuurlijk WiFi, staan er flatscreens in de kamers en beschikken deze over airco en led-verlichting.

De uitstraling en de inrichting is bedacht door architect Ray Kentie, ook verantwoordelijk voor de verbouwing van Amrath Hotel in Amsterdam.

Vanaf 21 februari is het hotel weer geopend voor publiek.

Amrath Hotel DuCasque
Helmstraat 14
Maastricht

Lees ook:Nieuw in Maastricht: Kaboom Hotel
Lees ook:Maastricht wil Songfestival binnenhalen
Lees ook:Twin Peaks Hospitality opent 2e hotel in Maastricht
Lees ook:Nieuw in Drachten: Hostel de Stijl
Lees ook:6 mei: Opening, open huis en winactie Watertorenhotel Nes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>