Carlson Rezidor lanceert 2 nieuwe hotelketens

Carlson

Het gaat goed met een van de grootste hotelgroepen ter wereld. De Carlson Rezidor Hotel Group, goed voor maar liefst 1340 hotels in de wereld, lanceert binnenkort 2 nieuwe hotelmerken. Dit heeft de groep op hun website bekend gemaakt.

Zo zullen er wereldwijd 60 Raddison Red hotels worden gebouwd. De hotels zullen zich vooral richten op een nieuw segment, namelijk de ‘Lifestyle select’. Dat wil zeggen dat deze keten zich vooral focust op technologische ontwikkelingen. Zo zijn er speciale apps worden ontwikkeld, zodat de gast niet meer bij de balie hoeft in te checken, maar kunnen zij ook de drankjes in de lobby met deze app bestellen of hun airco bedienen. In 2020 moeten de hotels opgeleverd worden.

Wereldwijd worden er ook 20 Cuorvus Collection hotels opgezet. Deze hotels vestigen zich in historische en karakteristieke panden. De nadruk kom dan ook op geschiedenis, erfgoed, design en architectuur te liggen. Deze hotels moeten al in 2015 open gaan voor het publiek. Deze 20 hotels zullen voornamelijk 5 -sterren hotels worden. De groep heeft ook hotelmerken als Radisson, Radisson Red, Park Plaza en Inn by Radisson onder hun hoede.

Verdere mededelingen, zoals waar de hotels komen te staan, zal de groep nu niet doen. De verwachting is dat dit in de loop van het jaar komt.

Lees ook:Radisson Tripoli weer open
Lees ook:Eerste Park Inn by Radisson in Nederland op Schiphol
Lees ook:Brugwachtershuisjes in Amsterdam wellicht hotelkamers
Lees ook:Paleis Soestdijk wordt deels hotel
Lees ook:Genomineerden Dutch Hotel Award bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>