Zwitserland Toerisme lanceert app De Beste Hotels

Zwitserland

Toeristen maken steeds meer gebruik van internet en apps tijdens hun zoektocht naar een goed en leuk hotel in hun vakantie. Zwitserland Toerisme merkt dit ook en heeft nu besloten om geen aparte brochures meer te maken voor themahotels. Zij brengen nu een app uit, waar je de adressen kunt vinden van hotels uit 7 verschillende hotelgroeperingen. Tegelijkertijd brengen zij wel 1 grote brochure uit, ‘de Beste Hotels’, waar informatie in staat van 500 gecertificeerde hotels, van simpele berghut met uitzicht, tot superdeluxe 5-sterrenhotel. Partner in deze app is de Zwitserse hotelvereniging HotellerieSuisse.

In de app zijn dus 7 hotelgroepen opgenomen, die aan verschillende eisen en criteria moeten voldoen om opgenomen te worden in deze app. Typically Swiss Hotels en Seminar Hotels behoren onder andere tot de categorieën.

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android en is verkrijgbaar in het Nederlands. Je kan zoeken naar het soort hotel je wilt boeken, naar de ligging en het aantal sterren. Uitgebreide informatie over hotels is aanwezig. Via de app kan je direct je hotel boeken.

De brochure telt 80 pagina’s en sommige hotels worden in deze brochure beschreven. In de brochure staan alle adressen van de 500 geselecteerde hotels. Ook deze brochure is in het Nederlands te verkrijgen.

Lees ook:Bizarre Hotels: Hotel voor autofreaks
Lees ook:Nieuw bij Hotelkamerveiling.nl: Hotelroomauction.com
Lees ook:Hongaar kraakt systeem Marriott voor baan
Lees ook:Denen jatten het minst uit hotels
Lees ook:Hilton opent twee hotels op vliegveld Frankfurt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>