Verwacht in 2016: Ferrari-hotel in Spanje

Ferrari

Ben je gek van sportauto’s, Ferrari en Formule 1? Heb je aan alle Ferrari merchandise eigenlijks niet genoeg? Dan kan je je straks uitleven in het Ferrari pretpark, met hotel. Je moet nog even wachten, want de opening is pas in 2016 gepland.

Ferrari heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met pretpark PortAventura. een van de grootste en leukste attractieparken van Europa, in de buurt van Barcelona. Er komt een groot themapark, Ferrariland genaamd, met veel nieuwe attracties, waaronder de hoogste en snelste achtbaan in Europa.  Ferrari Land is groot en daarom zal er ook een hotel worden gebouwd. Niet zomaar een hotel, maar een hotel in de vorm van een F1-racewagen.

Het hotel zal straks 5 sterren krijgen, heeft 250 kamers en er komt een restaurant in het hotel. Er zal een aparte ruimte komen, waar je op grote race-simulatoren je racekunsten kan laten zien. Ook zullen diverse winkels zich in het hotel vestigen. De kosten van het park en het hotel zullen zo’n 100 miljoen euro zijn.

Heb je geen zin om nog 3 jaar te wachten? Op een eiland bij Abu Dhabi ligt een groot pretpark, Ferrari World, wat in 2010 is geopend,

 

Lees ook:Disney komt met Toy Story-hotel
Lees ook:Oeps: Hotelmedewerker sloopt dure Ferrari
Lees ook:Schaamteloos: Zo ziet de ligbeddenrace bij hotelzwembaden eruit
Lees ook:Nederlanders kiezen hotel op basis van aantal sterren
Lees ook:Plannen voor hotel bij Toverland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>