Mövenpick Hotels breidt uit met hotels in Mongolië en Marokko

Mongolie

Mövenpick Hotels & Resorts zijn momenteel druk bezig om zich uit te breiden naar verre landen en nieuwe oorden. Zo komen er nieuwe hotels in Marokko, Mongolië en Turkije en neemt het bedrijf een hotelpand over in Pakistan. Naar eigen zeggen blijft duurzaamheid hierdoor een kenmerk van de onderneming.

Recentelijk heeft het bedrijf een hotel van Sheraton in Karachi, Pakistan, overgenomen. Dit hotel telt 407 kamers e is nu omgedoopt  Mövenpick Hotel Karachi. Voor Mövenpick is dit het eerste hotel in dat land.

Het bedrijf zal ook 2 hotels openen in Marokko. In de lente zal Mövenpick  het management overnemen van een hotel in Casablanca, gelegen in het centrum, vlakbij de Medina. Hotel Casablanca Plaza, wat straks Mövenpick Hotel Casablanca zal heten, heeft 184 kamers met een zwembad op het dak en een luxe spa. Eten kan je in 3 restaurants. Het hotel is in 2011 nog geheel gerenoveerd. Eind 2014 zal er een 3e hotel worden geopend, ditmaal in Marrakech. Hotel Marrakech is nu nog in aanbouw, maar zal een van de grootste zakenhotels van de stad worden. Het hotel heeft 374 kamers en beschikt straks over het grootste zwembad van de stad. Het bedrijf had al 1 hotel in Marokko, in Tanger.

Dit is nog niet alles, deze zomer zal Mövenpick haar 4e hotel in Turkije openen, in Istanbul, onder de naam Golden Horn. Dit hotel krijgt 137 kamers en heeft een mooi uitzicht over Istanbul.

Liggen deze hotels niet ver genoeg voor je en wil je naar een hotel op een unieke bestemming? Dan kan je in 2018 naar Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Daar zal op 3,5 kilometer van het historisch centrum een hotel komen met 250 kamers en 124 woningen.

 

Lees ook:Hilton wil 110 hotels openen in 3 jaar
Lees ook:Onderzoek: Spaanse en Turkse hotelzwembaden levensgevaarlijk
Lees ook:Henk Bleker sliep in het Okura
Lees ook:Mekka krijgt grootste hotel ter wereld
Lees ook:Opmerkelijk: Chinese miljardair reserveert 140 hotels in Parijs voor bedrijfsuitje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>