Gast is koning: Bizarre eisen van hotelgasten

Dromedaris

Ze zijn overal en nergens, hotelgasten die veel en vaak klagen en de meest vreemde en bizarre eisen stellen. Hotels hebben er vaak een dagtaak aan om de gast het naar zijn of haar zin te maken, maar sommige eisen zijn wel heel bizar. CNN kreeg hier lucht van en deed een rondje langs de hotelvelden. De nieuwszender heeft aan hotelmedewerkers gevraagd wat nu de meest bizarre eisen van hotelgasten waren. Hieronder een overzichtje.

Michael Romei, Concierge van het sjieke Waldorf Hotel in New York denkt terug aan een Australisch koppel dat gek was van snoep. Zij eisten dan ook dat er 2 standbeelden van zichzelf in de kamer bij aankomst stond, gemaakt van hun lievelingssnoep. Het hotel kreeg 2 foto’s en daar moesten ze het mee doen.

In een hotel in Arizona vroegen 2 gasten waar ze kamelen konden kopen. De conciërge, die nog maar net een maand aan het werk was in het hotel, deed haar best om een handelaar te vinden. Ze regelde een handelaar en maakte een afspraak met de gast en handelaar. De handelaar kwam, maar met een dromedaris. De gast kocht de dromedaris niet.

In London was er een hotelgast die zijn hond had meegenomen. De hond wou alleen het duurste van het duurste eten en dus moest het hotel op zoek naar Wagyubiefstuk, een duur lapje vlees wat van Japanse runderen afkomstig is. Het hotel vond de biefstuk en de hond en baasje waren tevreden.

Een hotelgast wilde zijn vriendin in het midden van de Golden Gate Bridge in San Fransisco ten huwelijk vragen. De man vroeg aan de hotelmedewerker of hij dit kon regelen. Dit was zeer lastig te regelen, want het aanzoek was net na de aanslagen op de Twin Towers en het verkeer zou ernstig ontregeld worden. Toch is het gelukt. Het is niet bekend of de vrouw ja heeft gezegd.

Heb je zelf ervaring met vreemde hotelgasten met bizarre eisen of heb je zelf wel eens een rare eis gesteld, laat het dan weten!

 

Lees ook:Grappig: Hotelgast wil Nicholas Cage op hotelkamer
Lees ook:Hotel top 10: Vreemde klachten en bizarre verzoeken van gasten
Lees ook:Bijzonder overnachten: Slapen met je hond in een houten hond
Lees ook:Hotelgasten in paniek nadat hotelmedewerkers terreuraanslag Tunesië nadoen
Lees ook:De 10… Grootste ergernissen van hotelgasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>