Myrna Goossen gezicht van Fletcher Hotels

Fletcher

Myrna Goossen, bekend van radio, tv en haar boeken, heeft een nieuwe job. Myrna zal het nieuwe gezicht van Fletcher Hotels worden. Myrna zal vanaf vandaag (Het is niet zeker of het een grap is, je weet het nooit op 1 april) de Ambassadrice van Fletcher hotels zijn. Zij zal zich inzetten voor de bekendheid van de hotels van Fletcher.

Fletcher Hotels zocht naar iemand die graag het gezicht van de keten wou worden. Dit om de 61 hotels van Nederland bekender en populairder te maken. Fletcher heeft een tijdje naar een geschikte ambassadrice gezocht en hebben Myrna gevonden.

Fletcher Hotels is zeer populair in Nederland, zeker doordat de keten blijft groeien en Fletcher al 3 jaar achter elkaar, uitgeroepen is tot Populairste Hotelketen door Zoover. Bekende hotels van Fletcher zijn onder andere het Paleis Stadhouderlijk Hof, in het mooie Leeuwarden en het Fletcher Hotel in Amsterdam, welke opvallend blauw en rond is.

Myrna heeft in het verleden vele tv-programma’s gepresenteerd, zo was zij het gezicht van de 5 uur Show en Eigen Huis & Tuin en presenteerde vorig jaar nog Studio Max Live, het middagprogramma van Omroep Max. Vandaag de dag zit Myrna bij de radio, waar ze een eigen programma heeft. Ook is Myrna druk bezig met het schrijven van boeken en is nu dus het gezicht van Fletcher. Myrna zelf is erg enthousiast: “Mijn motto voor het leven is vooral genieten. Ik zal de komende tijd alle hotels persoonlijk beleven en dat is geen vervelende job.”

 

 

Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher populairste hotelketen
Lees ook:Fletcher koopt Mercure Hotel Rosmalen
Lees ook:Hampshire hotel Apeldoorn verkocht
Lees ook:Smullen geblazen: Fletcher Hotels en Koetjesreep gaan samenwerken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Myrna Goossen gezicht van Fletcher Hotels

 1. Beekenkamp

  wij waren in Beuningen in hotel Dinkeloord Fletcherhotel en vroegen eens na of Myrna ook hier komt kijken wat er allemaal gedaan kan en moet worden.Waren geschrokken dat ze daar haar gezicht nog NOOIT heeft laten zien, een heerlijk hotel, oud maar voor ons vertrouwd.Hoorde dat ze blikken verf hadden gekregen en zelf moesten verven,schandalig, een nieuw stukje vloerbedekking zou ook geen kwaad kunnen.Komt ze alleen in de dure schieke hotels en maakt zo reclame voor Fletcher.Wij hopen dat we de volgende keer verbetering kunnen aantreffen ook voor de medewerkerks daar, die hebben het net zo goed verdiend.

    /   Reply  / 
 2. Trix Hovinga

  Zondagmorgen 3-7-2016 in een tv programma zag ik Myrna Goosen in Fletcher hotel in Exloo. Een waardeloze uitzending waar je niks van mooi Drenthe zag. De omgeving en Exloo zelf is zo mooi en dat werd niet eens getoond.Dit was zeker geen reclame voor het hotel en Drenthe. Dit mag eens beter neer gezet worden in een tv programma.

  vr gr.
  Trix

    /   Reply  / 
 3. maikel

  allo
  Zou graag een dagje bij jullie willen spelen op piano woon zelf in Blaricum en gespecialiseerd in achtergrond piano muziek ben 64 jaar oud en 10 jaar gelden begonnen met piano spelen en speel 4 dagen in de week in het gooi en omstreken heb pas een website geopend,op mijn website op de website kun je kijken wat ik zo speel voor bij de koffie en bruch. vriendelijke groet maikel de pianist

  https://www.cocktailloungepianist.com/

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>