Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika

Ben je gek van reizen en heb je geld over of je hebt net de Staatsloterij gewonnen? Dan is deze hotelkamer misschien iets voor je. In het Four Seasons hotel in New York vind je de Ty Warner Penthouse, waar je kan overnachten voor maar liefst 45.000 dollar per nacht, omgerekend is dat ruim 32.000 euro, de duurste van heel Amerika. Maar wat krijg je nu voor al dat geld?

Je bevindt je 700 meter boven het bruisende Manhattan en je hebt een fantastisch uitzicht over de stad. Je krijgt een persoonlijke butler en een eigen chauffeur met Rolls Royce. Voor dat geld mag je ook uren aan de telefoon zitten of je laten verwennen in de Spa van het hotel. Je hebt je eigen privélift en er je hebt 3 televisies in je penthouse.

Het penthouse zelf heeft een oppervlakte van 400 vierkante meter en is dus ruim genoeg voor een eigen bibliotheek en een enorme badkamer met bubbelbad en lichttherapie.

Het Four Seasons hotel is met 52 verdiepingen het hoogste hotel van New York. Het hotel is zeer luxe, heeft 5 sterren en 368 ruime kamers, waarvan er 21 ook nog een terras hebben. Het personeel spreekt 30 talen en je kan ontspannen in de luxe sauna’s.

Ben je enthousiast geworden en wil je deze kamer graag boeken? Voor dat bedrag mag je op je sokken lopen, want schoenen moeten in deze kamer uit.

 

Lees ook:De vijf duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:New York heeft hoogste Holiday Inn Hotel
Lees ook:Marriott Marquis, hoogste hotelgebouw in Dubai
Lees ook:Penthouse Central: Golden Tulip Hotel Central Den Bosch realiseert luxe penthouse
Lees ook:Armani heeft eigen hotel in Dubai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>