Pasen: Paaseieren zoeken in Hotel Des Indes

denhaag

Foto: Hoteldesindes.nl

Heb jij nog geen plannen met Pasen, dan heb ik misschien een leuke tip voor je!
Morgen en maandag is het Pasen, voor veel bedrijven is dat ook een beetje de start van het toeristisch seizoen. Veel campings, maar ook hotels hebben diverse evenementen bedacht om zo natuurlijk een leuk publiek aan te trekken. Met Pasen is het ook de traditie om paaseieren te gaan zoeken in het bos, in huis of in de tuin. Bij verschillende hotels kun je ook naar paaseitjes gaan zoeken of in het restaurant aanschuiven bij de paasbrunch. Hotel Des Indes in Den Haag heeft dit allemaal, maar doet het net even anders…

Op zowel 1e als 2e paasdag kunnen kinderen eieren gaan zoeken in en rondom het historische pand, terwijl de ouders genieten van een kop koffie. Naast gewone eieren is er ook een speciaal ei verstopt, Vind je dit ei, dan win je een overnachting in het hotel. Naast deze hoofdprijs, zijn er nog diverse andere prijzen te winnen.

Na dit festijn kan je aanschuiven bij de paasbrunch, met een speciaal kinderbuffet. Tijdens de brunch is er volop entertainment  voor de kids. Ben je na de brunch nog niet zat van al het eten, na deze brunch volgt een uitgebreide Paas High Tea, met 4 gangen.

Nog even de tijden en activiteiten op een rijtje:

Paaseieren zoeken, op zondag 20 en maandag 21 april.
Aanvang is om 09.30 uur en de zoektocht is van 10.00 uur tot 11.00 uur.
Voor elk kind zal er een bijdrage van 10 euro worden gevraagd, het bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan Unicef.

Na het zoeken is er om 11.00 uur een lekkere paasbrunch. Voor volwassenen is dit 45 euro en de kids betalen 10 euro. Er is speciaal entertainment voor de kids aanwezig.
Om 14.00 uur zal er een overheerlijke Paas High tea worden geserveerd, welke op beide dagen om 14.00 uur begint. De prijs voor de high tea is ook hier 45 euro voor volwassenen en een tientje voor de kids.

Mocht je mee willen doen aan deze activiteiten, dan kun je dit reserveren via hoteldesindes.nl.

Hotel Des Indes is in 1858 gebouwd als Stadspaleis, sinds 1881 is dit een 5-sterren hotel met 92 kamers en suites. Het is een legendarisch hotel en vele beroemdheden hebben in dit hotel overnacht.

Hotel Des Indes
Lange Voorhout 54-56, Den Haag

Lees ook:Pasen: Met je kids paaseieren zoeken in Hotel des Indes
Lees ook:Pasen: Paaseieren zoeken in INK Hotel Amsterdam
Lees ook:Pasen: Overnachten in een ei
Lees ook:Paaseieren zoeken in Veghel: Win een overnachting in het Efteling hotel
Lees ook:Pasen: Overnachten in een ei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>