Hampshire hotel Apeldoorn verkocht

apeldoorn

Het Hampshire Hotel in Apeldoorn is verkocht. Fletcher Hotel is de nieuwe eigenaar en Hotel Apeldoorn is dan het 62e hotel van de keten in Nederland. De aandeelhouder van de huidige eigenaar is Eurocommerce, die een tijdje geleden failliet is verklaard. Dit nieuws meldt Fletcher zelf in een persverklaring.

De rechter commissaris in het faillissement heeft zich over de zaak geboden en de verkoop goedgekeurd. Volgens Fletcher heeft de overname geen nadelige gevolgen voor het personeel en de reserveringen van het hotel.

Het hotel in Apeldoorn beschikt over 63 luxe kamers, inclusief 28 XL Comfort kamers. Het hotel heeft een restaurant en beschikt over 6 vergaderzalen. Voordat Hampshire de eigenaar van het hotel werd, maakte het hotel naam als Hotel Bellevue en later Hotel Nieland. Per 1 augustus gaat het hotel verder als Fletcher Hotel.

Fletcher Hotels heeft 62 hotels in Nederland, waar zo’n 2.000 mensen werken. De keten werd onlangs, voor het 4e jaar op rij, uitgeroepen tot Populairste Hotelketen van Nederland door de bezoekers van Zoover. Chris Luken is de oprichter van deze keten en de hond van Luken heet Fletcher, vandaar de naam.

Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Voormalig hotel De Eese in De Bult wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Geen andere naam voor Trivium Hotel Etten-Leur
Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>