Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gesloten

Kinderdijk

Triest nieuws voor Alblasserdam.. Hotel Kinderdijk is voorlopig gesloten. Dat meldt Het Kontakt. 

Sinds 2010 huurden de familie van Mourik dit hotel van de Chinese horecaondernemer Benny Yang. Deze week heeft de familie, mede door (financiële) problemen, de huur opgezegd en het hotel en restaurant gesloten. Het contract mag dan wel zijn ontbonden, toeristen die geen idee hebben dat het hotel is gesloten en langs komen voor een overnachting, krijgen een andere versie te lezen. Op de deur staat namelijk vermeld: ‘Gesloten wegens verbouwing.’

Wat nu de plannen met het hotel zijn en of het hotel weer snel zijn deuren zal openen is niet bekend. De buurtbewoners spreken elkaar tegen, zo zegt de een dat er plannen zijn om het hotel te slopen en op die plek huizen te bouwen, een ander spreekt weer over een doorstart. De persoon die het antwoord op deze vragen weet, Benny Yang, was niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Hotel Doesburg aan de IJssel in Doesburg plotseling gesloten
Lees ook:Hotel Elzenhagen in Poeldijk gesloten
Lees ook:Hotel Restaurant Hardersluis in Zeewolde failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>