Fletcher koopt Mercure Hotel Rosmalen

Rosmalen

Fletcher Hotels heeft er weer een hotel bij. De hotelketen heeft het Mercure Hotel aan de A2, vlakbij Rosmalen en Den Bosch, gekocht. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

Per 1 september zal Mercure verder gaan als Fletcher Hotel Den Bosch. De overname heeft voor het personeel geen nadelige gevolgen, zij blijven allemaal bij de nieuwe werkgever. Sterker nog, er komen waarschijnlijk banen bij, omdat Fletcher het hotel wilt uitbreiden.

Momenteel heeft het hotel in Rosmalen nu 82 kamers, 15 zalen, een restaurant en een bar. Het hotel ligt vlakbij de Efteling en Beekse Bergen. Binnenkort zal de keten het gebouw voorzien van een likje verf en de boel gaan verbouwen.

Fletcher Hotels is een hotelketen uit Nederland en dit hotel is de 63e vestiging van Fletcher. Onlangs werd het hotelbedrijf voor de derde achtereen volgende jaar gekozen tot Populairste Hotelketen van Nederland door de stemmers van Zoover. Er zijn zo’n 2400 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

 

Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland
Lees ook:Safaripark Beekse Bergen krijgt hotel
Lees ook:Mercure Utrecht overgenomen
Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>