Gerard Joling boos op Waldorf Astoria Amsterdam

Gerard Joling, de bekende, zanger, presentator, acteur en vooral alleskunner is boos.  Boos op het Waldorf Astoria in Amsterdam. De heer Joling ging flink tekeer op twitter en was vooral boos over de service van het hotel.

Zwaar teleurgesteld in het Waldorf Astoria. Ik heb het hotel met Gordon verlaten. Nog nooit zoiets meegemaakt, erg jammer’, twitterde Joling donderdagavond. RTL Boulevard las dit bericht ook, rook onraad, startte een onderzoek en ging maar eens bellen met het management van de zanger. Het management heeft laten weten dat de bediening geen drank wilde schenken en er ook geen opnames gemaakt mochten worden.

Volgens de manager van het hotel zat het anders. ’We mogen van de gemeente geen alcohol schenken in onze keurtuin. Natuurlijk schenken wij graag een drankje op de daarvoor bestemde plaatsen.’ Kortom, storm in een glas water.

Joling en Gordon waren in Amsterdam voor opnames van hun nieuwe programma Waarheen, Waarvoor. Een programma waarin wensen van ouderen worden vervuld. Het plan was dan ook om opnames te maken in het Waldorf Astoria, maar de mannen zijn gisteren uitgeweken naar een ander hotel.

Lees ook:Waldorf Astoria in 2013 in Amsterdam
Lees ook:Hotel in Bergen niet blij met plannen Gordon
Lees ook:Waldorf Astoria New York verkocht
Lees ook:Waldorf Astoria Amsterdam opent op 1 mei
Lees ook:Bee happy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>