Hotel deelt boetes uit voor slechte recensies

recensie

Slechte recensies, de nachtmerrie van de hotelier. Een slechte recensie is slechte publiciteit en gasten die een negatieve recensie lezen, kunnen zo besluiten om het hotel niet te boeken. Een hotel in Amerika was klaar met al die klachten en bedacht een manier om te zorgen dat er geen negatieve verhalen meer op diverse sites verschenen. Klanten die klagen krijgen gewoon een boete van 500 dollar aan de broek. Dat meldt NY Post.

Het hotel, Het Union Street Guest House, heeft haar voorwaarden aangepast. In de voorwaarden staan nu: “Hoewel bruidsparen dol zijn op ons hotel, zijn hun gasten dat wellicht niet. Als u een boeking hebt gemaakt voor een bruiloft of ander evenement, dan betaalt u er borg voor. Daar zal 500 dollar vanaf worden getrokken voor elke negatieve review op internet, geplaatst door iemand uit uw gezelschap.”

Oftewel, als jij tevreden bent over je verblijf, maar je vrienden niet, moet jij, als kersverse bruid, 500 dollar betalen voor elke slechte recensie. Als gasten het toch wagen om een slechte recensie op een site te zetten, dan komen medewerkers van het hotel meteen in actie. Zo schrijven de medewerkers dat de klachten verzonnen zijn en dat het hotel perfect is.

Het hotel zelf was volgens de krant niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook:Hotel schrapt boete na honderden negatieve recensies
Lees ook:Brits hotel geeft gasten boete voor negatieve recensie
Lees ook:Hotelgasten dreigen met slechte recensie voor korting
Lees ook:Amerikaans hotel klaagt schrijver negatieve beoordeling aan
Lees ook:Hoteleigenaar neemt wraak na slechte review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>