Hotel schrapt boete na honderden negatieve recensies

recensie

Gisteren schreef ik al over het Union Street Guest House in Hudson, New York, welke de voorwaarden had aangepast. Boek je een overnachting in het hotel, dan mag je geen slechte recensies op internet zetten. Doe je dit wel, dan moet je 500 dollar per recensie betalen. Een krant schreef erover, diverse sites namen het over en nu staat het internet vol met negatieve recensies over het hotel.

De NY Post ontdekte de opmerkelijke regel waardoor dit nieuws opgepikt werd door andere krant en het nieuws zich razendsnel over internet verspreidde. Het gevolg hiervan is dat er binnen een paar uur al honderden negatieve recensies op internet staan, vaak van mensen die nog nooit in het hotel hebben overnacht. Op de meeste sites heeft het hotel nu een 1 gescoord, waar het eerder nog een 4 was.

Het hotel heeft de regel nu uit de voorwaarden gehaald en een reactie op Facebook geplaatst. Volgens het hotel ging het slechts om een grap en was het niet serieus bedoeld. Het hotel laat ook weten dat er geen boetes zijn uitgedeeld en dat ze dat ook niet van plan zijn.

 

Lees ook:Hotel deelt boetes uit voor slechte recensies
Lees ook:Brits hotel geeft gasten boete voor negatieve recensie
Lees ook:Daklozenopvang scoorde eventjes goed op TripAdvisor
Lees ook:Valse hotelreviews: Tripadvisor moet dikke boete betalen
Lees ook:Amerikaans hotel klaagt schrijver negatieve beoordeling aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>