Iedereen wil werken bij nieuwe Van der Valk in Veenendaal

valk

In december zal het nieuwe Van der Valk hotel in Veenendaal haar deuren openen voor publiek. Daar hoort natuurlijk ook personeel bij.  Nog niet eens alle vacatures staan open op de site, maar er hebben zich nu al honderden geïnteresseerden gemeld voor een baan in het hotel. Dat meldt het AD vandaag.

Er is plek voor ongeveer 180 nieuwe medewerkers in het hotel, maar per vacature komen er soms meer dan 200 reacties binnen. Voor de selectiecommissie is dat zoeken naar een speld in een hooiberg. In juni is er gezocht naar het managementteam en dit team is zo goed als compleet.

Vanaf deze maand mogen de mensen die graag fulltime in het nieuwe hotel willen werken, reageren en een sollicitatiebrief sturen. Dat kan gaan om receptionistes, koks maar ook mensen voor de technische dienst. Vanaf oktober zal het hotel dan op zoek gaan naar parttime medewerkers en eind dit jaar komt er nog een vacaturerondje voor oproepkrachten.

Volgens het hotel bevinden zich onder de sollicitanten veel werknemers van het Ibis Veenendaal, dat vorig jaar de deuren sloot. Woon jij dus in de buurt van Veenendaal, heb je geen baan en wil je dolgraag bij Van der Valk werken. Schrijf dan een leuke cv en originele sollicitatiebrief en ga als de brandweer naar deze site: hotelveenendaal.com/vacatures en kijk of er al iets leuks voor je bij zit. Succes ermee!

Lees ook:Vacature: Van der Valk Nijmegen – Lent op zoek naar personeel
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Duizenden mensen willen proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Fletcher neemt Trivium Hotel in Etten-Leur over
Lees ook:Vandaag: Proefslapen Van der Valk Hotel Veenendaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>