Te koop: Hotel d’Arconati in Dilbeek (België)

dilbeek

Heb jij nog wat geld in een ouwe sok zitten en wil je graag een hotel beginnen. Dan heb ik goed nieuws: Hotel d’Arconati in het Belgische Dilbeek, een stadje in Vlaams-Brabant, staat te koop. De eigenaren gaan met pensioen en konden vooralsnog geen opvolgers vinden. Dat meldt Nieuwsblad.be.

Het hotel was jarenlang een zeer succesvol hotel en de eigenaren hopen dan ook dat er snel iemand komt die dit mooie hotel kan overnemen. Geïnteresseerden moeten wel een flinke zak geld meenemen, het hotel staat namelijk te koop voor 1,1 miljoen euro.

Maar daar krijg je wel wat voor, voor dat geld. Zo heeft het hotel, naast de mooie kamers, een restaurant met terras en heeft het gebouw een bewoonbare oppervlakte van 435 vierkante meter en ligt het op een domein van 52,5 are. Genoeg ruimte dus om gasten te ontvangen.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag eens een kijkje in het hotel nemen, ga dan naar pajota.be voor meer informatie.

 

 

Lees ook:Hotel d’Arconati in Dilbeek (België) verkocht
Lees ook:Te koop: Landgoed Hotel Restaurant Montferland
Lees ook:Hotel Het Wapen van Leiden in Appingedam verkocht
Lees ook:Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika
Lees ook:Voormalig Paleis van Justitie wordt hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>