Alleen bij Kruidvat: Goedkoop overnachten bij Fletcher Hotels

fletcherkruid

Heb jij zin om heel, maar dan ook heel goedkoop te overnachten in een hotel in Nederland? Dat kan! Voor het 7e jaar op rij organiseert Kruidvat samen met Fletcher Hotels een hotelactie. Bij Kruidvat kun je vanaf morgen (dinsdag) een voucher kopen voor een hotelovernachting in een 3- of 4-sterrenhotel van Fletcher, voor maar € 9.95 per persoon!

Wat moet je doen? Ga dan morgenvroeg als de brandweer naar een Kruidvat bij jouw in de buurt en vraag bij de kassa om een actievoucher. Voor een tientje krijg je dan een kassabon met activatiecodes erop. Met die codes kun je weer een hotelovernachting boeken op de site die op de kassabon staat. Gooi na je boeking de kassabon niet weg, bij aankomst in het hotel moet je deze bon laten zien. Heb je geen bon meer, of ben je deze vergeten, dan zal het hotel 50 euro per kamer, als borg, in rekening brengen. Kom je de bon weer ergens in een schoenedoos tegen, dan kun je hem naar het hotel sturen en krijg je de borg weer terug.

63 hotels van Fletcher doen aan deze actie mee. De hotels zijn gelegen op de mooiste locaties van Nederland: Midden in de duinen, in Bourgondisch Limburg, op de Veluwe en op de prachtige Waddeneilanden. Ideaal gelegen voor prachtige fiets- en wandeltochten, uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, attractieparken en musea. Bij alle hotels kun je (elektrische) fietsen huren. Daarnaast beschikken enkele hotels over een (binnen-) zwembad, bowlingbanen, fitnessruimte, sauna en solarium. Kortom, je krijg veel, voor weinig.

De activatiecodes zijn van 9 t/m 21 september in alle Kruidvat-filialen te koop, dit is zolang de voorraad strekt, dus op is echt op.
De codes zijn geldig voor overnachtingen in de periode van 9 september 2014 t/m 31 mei 2015, De codes gelden voor alle dagen van de week, op basis van een 2-persoonskamer. Per kamer zijn 2 activatiecodes nodig.
Een hotel reserveren moet voor 28 februari 2015. Boek snel, want hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt!

Ga dus morgen naar Kruidvat, koop die code en beleef een heerlijke, goedkope overnachting bij Fletcher! Succes!

Meer informatie over deze actie en de deelnemende hotels: kruidvat.nl/hotelovernachting

Lees ook:Kruidvat hotel-actie: Nog 1 week om te boeken
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Alleen bij Kruidvat: Goedkoop overnachten bij Fletcher Hotels

 1. Willemijn

  Wel jammer dat ik als de ‘brandweer’ naar de Kruidvat ben gegaan maar dat het nu niet te reserveren is via de website van Kruidvat. Ook telefonisch is het maximale aantal bellers bereikt en lukt het ook niet om te reserveren. Bij het kiezen van het algemene nummer van Kruidvat krijg ik te horen dat ‘dit een onjuist nummer is’. Hoe snel ofwel hoe lang moet ik wachten tot ik kan reserveren???

    /   Reply  / 
 2. Jurgen

  Zelfde probleem.

  Belachelijk dit!!! Had de voucher voor 9.00 uur vanochtend al gekocht. Site om te boeken lijkt in het geheel niet te bestaan….

  Tja, de krenten zijn nu wel uit de pap…. De leukste hotels hebben weinig kamers beschikbaar, en de vroege boekers gaan ze missen.
  Als je belt betaal je immers nog eens € 0,40 per minuut, dus betaal je al snel een euro of 5 tot 10 extra….
  Tja, zo kan ik het ook goedkoop laten lijken…

  Wat een oplichtersbende!!!

    /   Reply  / 
 3. Jo

  Whahaha wat een slechte actie!
  Direct toen de website beschikbaar was ben ik gaan boeken. Bleek dat in het weekend dat ik wilde gaan, de zaterdag in heel Limburg al niet meer beschikbaar was. Dus een heel weekend kon al niet. Ik kan me niet voorstellen dat die zaterdag voor 7 hotels al helemaal vol geboekt is.

  De actie is wel misleidend!

    /   Reply  / 
 4. Lianne van Veen Auteur

  Oei, wat vervelend allemaal dat het niet lukt met boeken! Het is dat ik vandaag moest overwerken, anders had ik ook vouchers gekocht en direct geboekt. Ik zal het morgen eens proberen en er een blog over schrijven.

  Ik las dat mijn collegablogger van travel.blog.nl vanavond en blog zal plaatsen over hoe zij het boekingsproces heeft ervaren. Johanna heeft wel kaartjes kunnen kopen.

    /   Reply  / 
 5. tiny de nijs

  ik heb geprobeerd om een nachtje te reserveren van vrijdag op zaterdag in het jaar 2015 er was in alle 67 hotels geen plaats ik vind dit een hele slechte actie van fletcher hotels zeker omdat ze scrijven dat dit geld voor alle dagen van de week. als ik dit had geweten dan had ik die vouchers niet gekocht.

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hoi Tiny,

   Ja het is echt snel gegaan. Het weekend was al heel snel volgeboekt overal, ik herken het probleem. Misschien heb je meer geluk doordeweeks?

     /   Reply  / 
   1. Gertjan

    Dit is natuurlijk van de gekke en zit ook duidelijk een opzet achter.
    Alles is groen behalve alle zaterdag en alleen de zaterdagen…. Wat een none sense! Laat er dan een extra toeslag op de zaterdag zijn. Dit slaat kant noch wal…
    Ik heb dus voor niets 4 bonnen gezien met mijn werk doordeweeks geen optie is.
    Net ook nog zo stom geweest een jaarkaart van flecher te kopen.
    Ik ga heel lang en heel veel negatieve reclame maken als mensen zo voor de gek gehouden worden!!

      /   Reply  / 
    1. Lianne van Veen Auteur

     Hoi Gertjan,

     Ik snap dat je boos bent, ikzelf heb afgelopen weekend namelijk ook geprobeerd om nog een hotelkamer in het weekend te reserveren, maar helaas.. Alles uitverkocht.

     Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant ook vrij logisch. Want op=op en vol=vol. We waren er gewoon niet op tijd bij. Volgende keer beter Gertjan!

       /   Reply  / 
 6. Astrid

  Ik heb 2 hotelbonnen gekocht bij Kruidvat omdat ik dacht goedkoper uit te zijn. Ik woon in Zierikzee en mijn zus in Hengelo heeft niet lang meer te leven vanwege kanker dus wil ik wel eens een overnachting. Aangezien de Hotels Tubbergen en Dinkeloord zo slecht geschreven staan, wat schone kamer e.d. betreft, wil ik daar natuurlijk niet zijn. Daar de dame ( kassa Kruidvat ) mij maar 1 x een bon doet om te activeren, ben ik er helemaal klaar mee. Ik kan nu maar 1 x een Hotel boeken, die en vies beschreven staat voor de prijs van 2. Nee, dit nooit meer.

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hoi Astrid,

   Wat een naar verhaal. Ook vreemd dat kassadame van Kruidvat jou maar 1 bon geeft, ze zou moeten weten dat je er minimaal 2 moet hebben. Nu is mij dat vorig jaar ook overkomen, het meisje achter de kassa wist niet dat ik er 2 moest hebben en ging, rood aangelopen, verhaal halen bij haar manager. Blijkbaar zijn de medewerkers dus niet goed geïnformeerd en dat is jammer.

   Ik wens je heel veel sterkte toe in deze nare tijd en hoop dat je je zus nog lang en vaak kan zien.

     /   Reply  / 
 7. aaltje

  In het weekend heb ik het nog nooit geprobeerd, wel door de weeks en dat gaat goed.Ja de keuze is beperkt, maar ik heb het geluk flexibel te zijn en ik pas ook de hotelkeuze aan, al naar gelang er ergens plek is. Bos is bos, nietwaar… die is overal wel mooi en de meeste steden zijn ook best leuk. Waar ik wel tegenaan loop nu is de verplichting om ver van te voren te boeken. Dat is van de laatste tijd, want bij eerdere acties kon ik gewoon last minute boeken, dus ook aan het einde van de geldigheidsduur. Ik heb nu 4 vouchers die eind deze maand aflopen, maar ik had – zo blijkt – vóór 28 februari moeten boeken. Ja zeg, weet ík veel in februari wat ik in maart, april, mei wil gaan doen… Dus weggegooid geld zo lijkt het. Echt vervelend, want naar mijn idee: betaald is betaald! En wat betaald is, is van jou, zo dacht ik altijd. Iets voor ‘Kassa’ of Consumentenbond misschien?!

    /   Reply  / 
 8. Hoffman

  Ik dacht ik ga ook maar eens zo’n hotelbon aanschaffen, na deze negatieve berichtgeving zie ik hiervan af.

  Jammer voor de mensen die dachten een leuke aanbieding te scoren. Heel veel succes. Hoop dat Kruidvat en Fletcher deze flop nog goed kunnen maken.

    /   Reply  / 
 9. aafke

  wat hopeloos,wil ik eind sept. in de regio Nijmegen een overnachting boeken. Jammer dan, alle 4 de hotels niet beschikbaar voor een boeking via de Kruidvat aanbieding.
  Maar op booking .com de kamers nog volop te boeken. Mijn advies trap niet in de mooie!!!!!!! aanbieding van het Kruidvat en Fletcher hotels

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hoi Aafke,

   Ja het gaat echt razendsnel, in principe moet je de eerste dag al vouchers halen en direct boeken, want anders zijn alle kamers al weg. Erg jammer voor de mensen die wachten..

     /   Reply  / 
 10. van der Steege

  wat slecht zeg kan geeneens boeken hoe klan dat?????
  Bep

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>