Hotels.com komt met een Android App voor smartwatch

smart

Vroeger had je gewoon een horloge met de uren en een paar wijzers. Nu is het hartstikke hip om je horloge als een soort smartphone te gebruiken. Er zit gps op, je kan er mee bellen, maar je kan er ook apps op zetten en deze gebruiken. Smartwatches worden steeds meer gebruikt. Boekingswebsite hotels.com had dit ook in de gaten en ging aan de slag om iets voor het hippe horloge te bedenken. De site lanceert nu een Android App voor de smartwatch. Heb jij deze app, dan kun je berichten ontvangen over jouw hotelovernachting.

De site kan je via deze app een reminder sturen dat je kunt inchecken bij je hotel. Deze meldingen worden standaard om 14.00 uur gestuurd, op de dag van de incheck natuurlijk. Maar dat is nog niet alles, als je een hotel geboekt heb, kun je met deze app ook het adres en een foto van het hotel bekijken. En heb je geen Tom Tom bij de hand of doet deze het even niet? Geen nood, de route staat ook op je smartwatch, net als de volledige reservering.

Met deze app kun je 290.000 hotels uit 200 landen boeken, ook verschillende aanbiedingen en deals kun je via deze App boeken. hotels.com is met deze app één van de eerste reisorganisaties die een app voor smartwatches lanceert.

Bron: Verkeersbureaus.info

Lees ook:Booking.com ontwerpt app voor Apple Watch
Lees ook:Groupon werkt samen met Expedia
Lees ook:Peperduur horloge Nigel de Jong gestolen uit hotelkamer
Lees ook:Nieuw bij Skyscanner: Skyscanner Hotels app
Lees ook:Nieuw bij Conrad Hotels & Resorts: Hotelkamer boeken via Instagram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>