Hotel Central in Den Bosch krijgt keurmerk

robgeus

Hotel Central, gelegen op de Markt in Den Bosch, heeft een keurmerk gekregen. En niet zomaar een keurmerk. Sinds afgelopen woensdag beschikt het hotel over het keurmerk ‘De Keus van Rob Geus.’ En daar is het hotel erg blij mee.

De Keus van Rob Geus is een kwaliteitskeurmerk, speciaal voor bedrijven en instellingen die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Het keurmerk is door Rob Geus, keuringsmeester en presentator van onder meer De Smaakpolitie, zelf bedacht. Het keurmerk is bedoeld om de consument inzicht te geven waar er schoon én hygiënisch gewerkt wordt!

En Hotel Central hoort daar, na een inspectie van Rob himself, nu ook bij. Karin Rademaker, eigenaar van het hotel, nam het keurmerk in ontvangst en mocht de bekende sticker op het raam plakken. En het hotel is het eerste bedrijf in Den Bosch dat dit keurmerk krijgt. ,,Het hotel heeft de zaken keurig voor elkaar. We hebben enkele kleine aanpassingen geadviseerd, maar je kunt Hotel Central gerust een paradepaardje van de Bossche horeca noemen,” aldus Rob Geus.

Golden Tulip Hotel Central ligt aan het sfeervolle marktplein in hartje Den Bosch. Het hotel heeft 4 sterren, 125 hotelkamers, waaronder 3 Suites, 3 Deluxe kamers en 5 Executive kamers. Je kan hier vergaderen, maar ook heerlijk eten in Brasserie Central of Restaurant de Leeuwenborgh. In de Brasserie vind je Tony’s Bar en daar gaan elke 1e vrijdag van de maand de voetjes van de vloer tijdens de Live Jazz Avond.

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98, Den Bosch
Meer info over dit hygiënische hotel: hotel-central.nl

Bron: Brabants Dagblad

Lees ook:Penthouse Central: Golden Tulip Hotel Central Den Bosch realiseert luxe penthouse
Lees ook:Golden Tulip Hotel Central Den Bosch krijgt Uitgerust label
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Golden Tulip en Make-A-Wish gaan samenwerken
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>