Mechelen4Life: Jij bepaalt wat je voor een hotelkamer betaald

mechelen4life

Wil jij je graag inzetten voor een goed doel? In het Belgische Mechelen hoef je daar niet zoveel te doen, je kan daar slapend het goede doel steunen. Boek jij op 7 of 8 december een hotelkamer, dan mag jij zelf bepalen hoeveel je daarvoor betaald.

In december organiseren Studio Brussel het Rode Kruis weer het jaarlijkse Music for Life. Voorheen was dit de Belgische versie van Serious Request, nu is het huis weg, mogen de dj’s gewoon eten, maar zet de zender zich nog wel in voor goede doelen. De stad Mechelen wil ook graag meedoen aan die actie en op 7 en 8 december is de actie omgedoopt tot Mechelen4life.

Mechelen4life is een initiatief van de Mechelse Hotelassociatie. 14 bedrijven, voornamelijk hotels en congrescentra, gooien de deuren open en gasten mogen dan zelf bepalen hoeveel ze op 7 en/of 8 december voor hun vergaderzaal of hotelkamer betalen.

“De opbrengst gaat volledig naar vzw Mechelse Hattrick”, zegt Stijn Beschuyt, general manager van Martin’s Patershof. “De vzw verdeelt het geld onder diverse goede doelen. Bovendien is het een gelegenheid om Mechelen te promoten als congresstad. Antwerpen en Gent staan hierom bekend, wij veel minder.”

Mechelse Hattrick werd door KV en RC Mechelen opgericht in 2008. De organisatie wordt overkoepeld door Football+ Foundation, dat voetbalondernemingen stimuleert om hun sociale rol in de samenleving op te nemen. Het bedrijf is druk bezig met diverse projecten, en richt zich onder andere op groepen als dak- en thuislozen, vluchtelingen en gedetineerden.

De volgende hotels doen mee met deze actie:
- Hotel het Anker
- Holiday Inn Mechelen
- Hotel den Wolsack
- Hotel Elisabeth
- Hotel Mercure Vé
- Parkhotel Montreal
- Martin’s Paterhof
- NH Mechelen
- Novotel Mechelen Centrum

Meer informatie over Music for Life / Mechelen for Life en de bedrijven die meedoen vind je hier: mechelen4life.be

Bron: Gazet van Antwerpen

Lees ook:1 juli-31 augustus: Zotte Zomervoordelen in hotels Mechelen
Lees ook:23 maart: Open Deurdag hotels Mechelen
Lees ook:Zondag 14 oktober: Openhoteldag Mechelen
Lees ook:Hotel De Mechelse Herder in Mechelen failliet
Lees ook:Zondag 4 oktober: Opendeurdag Mechelse hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>