New York heeft hoogste Holiday Inn Hotel

holidayny

New York heeft er weer een nieuw hotel bij. Gisteren is het Holiday Inn Manhattan-Financial District Hotel geopend. En voor de InterContinental Hotels Group is dit een bijzonder hotel. Het hotel is namelijk 138 meter en 50 verdiepingen hoog en is daarmee het hoogste hotel van deze keten ter wereld.

Het hotel ligt in het financiële centrum van New York, Wallstreet is vlakbij. Ook staat het hotel vlakbij de Freedom Tower en hebben gasten goed uitzicht over de Hudson. Het hotel heeft 492 kamers en je kan kiezen uit kamers met een kingsize of Queenbed. Geen zin in een gewone kamer? Dan kun je overnachten in een suite, met uitzicht over de Hudson en New Jersey.

Het hotel richt zich op zowel de gewone als de zakelijke toerist. En dat is handig, want het hotel heeft ook een stomerij. Stel je voor dat je pak in de kreukels ligt, dan kan de stomerij dit weer verhelpen. Vergaderen kan in het Business Center en sporten kan in de fitnessruimte. Het hotel heeft een cocktaillounge en een restaurant: St. George Tavern.

holiny

InterContinental Hotel Group is een Britse hotelketen met merken als Holiday Inn, Crowne Plaza en InterContinental. De keten heeft 4.600 hotels in 100 landen.

Overigens is dit hotel bij lange na niet het hoogste hotel van New York, dat is Courtyard Residence Inn. Dit hotel is 230 meter hoog.

Holiday Inn Manhattan-Financial District Hotel
99 Washington Street, New York.

Bron: Zakenreis.nl 

Lees ook:Hoogste ‘rooftop hotel bar’ van New York geopend
Lees ook:Marriott Marquis, hoogste hotelgebouw in Dubai
Lees ook:Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika
Lees ook:Holiday Inn Hotels Amsterdam verkocht
Lees ook:Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>