Nieuw in Buenos Aires: Overnachten in een Barbie-kamer

barbie

Speelde jij vroeger met Barbies en ben je eigenlijks nog steeds een groot liefhebber van Barbie en spaar je nog steeds alles van deze beroemde pop? Dan hebben Mattel en Hilton iets leuks voor je! In Buenos Aires is namelijk het allereerste Barbiehotel voor volwassenen geopend.

In de Argentijnse hoofdstad, het is even vliegen, maar dan heb je ook wat, staat het Hilton Buenos Aires. Het hotel wilde graag iets nieuws aan het hotel toevoegen en ging een samenwerking aan met Mattel, de eigenaar en maker achter  de pop. Wat begon als een experiment in 2004, is nu uitgegroeid tot een vaste waarde voor het hotel. Op de 1e verdieping is kamer nummer 136 namelijk omgetoverd tot een echte Barbiekamer.  De kamer kreeg een nieuw kleurtje en is nu fel roze. je doet de deur open met een Barbie-sleutelkaart en ook deze deur is volledig roze geschilderd.

Op de tv kun je kijken naar alle films en series over Barbie, in de kamer vind je grote spiegels en zelfs de badkamer is geheel roze. Overal waar je kijkt staan ook Barbies uitgestald, er is een compleet Barbiehuis en in de lobby van het hotel staat een gigiantische roze schoen en inchecken kan aan de speciale Barbiebalie, compleet met roze stoelen. Wil je overnachten in deze barbiekamer, dat kan, je kan de kamer reserveren voor 179 euro per nacht. En als je boekt, kan je eerst aansluiten in de wachtrij. De kamer is nog tot begin 2015 volgeboekt.

En ben je geen liefhebber van Barbie, dan zijn er nog genoeg andere kamers in het hotel. Je kan overnachten in een luxe suite of in een gewone kamer. Je kan ook de Executive kamer reserveren, dan krijg je toegang tot een speciale lounge en krijg je het ontbijt gratis en voor niks. In de hotelkamers heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Wil je nog een beter uitzicht, dan kan je het dak op. Hier vind je namelijk het zwembad en een dakterras. Geen zin om te zonnen of te zwemmen, dan kan je je ook uitleven in de Hilton Fitness. Sporten hoeft niet, je kan hier ook een massage of gezichtsbehandeling krijgen.

Eten kan in El Faro, een restaurant met een, hoe kan het ook anders, Argentijnse kaart. In de Mosto Wine Bar kun je een wijntje drinken en wat tapas eten. Geen zin om in een vol restaurant te zitten? Dan kun je eten ophalen bij de Panadero Take Away en dit ergens anders weer opeten.

Hilton Buenos Aires
Av Machacha Guemes 351, Buenos Aires
Meer info: hilton.com

Lees ook:Nieuw in Londen: Hilton Garden Inn Heathrow Airport
Lees ook:Nieuw bij Hilton: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: DoubleTree by Hilton NDSM Wharf
Lees ook:Twaalf euro en drieënzestig cent
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Brooklyn Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>