Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal

valk

Op maandag 1 december zal het nieuwe Van der valk-hotel aan de A12 in Veenendaal zijn deuren openen. Maar in het weekend daarvoor, op 29 en 30 november kunnen 250 gasten al proefslapen in het nieuwe hotel. En daar kan jij ook bij zijn!

Van der Valk Veenendaal nodigt in het weekend voor de opening proefslapers uit om te checken of alles werkt, of de bedden wel lekker liggen en of het personeel al goed ingewerkt is. Het proefslaapweekend (leuk woord voor galgje) bestaat uit 2 nachten. Elke nacht kunnen er 125 mensen in het gloednieuwe hotel overnachten, en dat gratis en voor niks.

De hoteltesters krijgen een gratis overnachting, maar dat is lang niet alles. Zo kan je onbeperkt gebruik maken van de wellness- en fitnessfaciliteiten en is het uitgebreide ontbijtbuffet helemaal gratis. In ruil daarvoor hoopt het hotel op positieve feedback van de testers, in de vorm van een review of mening op een blog of boekingssite.

Het hotel heeft 152 kamers, waar je kunt kiezen uit comfort of luxe kamers. Je kan ook in een Cinema Suite overnachten. Deze luxe suite heeft een lounge met privébioscoop. Geen fan van films, maar wel van de sauna? Dan kun je een Wellness Suite reserveren. Hier kan je chillen in een bubbelbad of lekker tot rust komen in de infraroodsauna. Dineren kan in het restaurant en vergaderen in één van de 15 zalen.

Wil jij dit hotel ook testen? Ga dan morgenvroeg (Woensdag 12 november) naar hotelveenendaal.com , hier kan je je voor dit evenement aanmelden en wie weet mag jij dan een nachtje in dit hotel slapen.

Hotel Veenendaal
Bastion 73, Veenendaal
Meer info: hotelveenendaal.com

Lees ook:Veel belangstelling voor gratis overnachting Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Duizenden mensen willen proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Van der Valk Veenendaal krijgt 5 Vergaderhamers
Lees ook:Iedereen wil werken bij nieuwe Van der Valk in Veenendaal
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in het nieuwe Corendon Vitality Hotel in Amsterdam

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal

 1. topper

  Graag zouden wij uw nieuwe hotel willen testen omdat we volgende maand naar ene

    /   Reply  / 
 2. topper.o

  Graag zouden we gebruik willen maken om te komen proef slapen omdat we volgende maand naar ede verhuizen en altijd veel familie uit het buitenland over hebben en dan naar jullie kunnen verwijzen!

  met vriendelijke groet
  m.topper

    /   Reply  / 
 3. ab

  Let op de Nederlandse taal en verloeder die niet. Het hotel opent volgens u “haar” deuren. Hotel is een onzijdig woord (een zogenoemd “het”-woord) en dan zeg je: Het hotel opent zijn deuren.

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen Auteur

   Beste ab,

   Bedankt voor je oplettendheid! Ik zal dit direct veranderen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>