Hotelgast waarschuwt voor stelende schoonmakers

hotelkamer

Laat jij belangrijke spullen altijd in je hotelkamer slingeren? Of berg je ze altijd veilig op, zodat niemand door je spullen kan snuffelen als jij er even niet bent. Vince Stravix, een journalist die door zijn vele werkzaamheden meer in hotels dan thuis woont, vertrouwde het niet helemaal, besloot de schoonmaker te filmen en schrok van de beelden.

Stravix sliep in een hotel van een grote hotelketen en was benieuwd wat het kamermeisje, naast schoonmaken, allemaal uitspookte in zijn hotelkamer. Hij liet zijn laptop alles filmen met de camera aan de binnenkant. En die camera nam echt alles op. Zo bekeek het kamermeisje zijn Playstation, probeerde ze een aantal keer toegang te krijgen tot zijn laptop en tablet en kijkt een aantal keer in zijn koffer.

Stravix zette zijn filmpje op Youtube en dit filmpje is inmiddels bijna 3 miljoen keer bekeken, binnen 5 dagen. Stravix wil met dit filmpje andere hotelgasten waarschuwen. Hij hoopt dat ze gaan beseffen dat ze hun dure spullen niet zomaar kunnen laten rondslingeren in hun kamer, je weet immers nooit of en wie er aan je spullen zit.

Stravix wil niet vertellen in welk hotel hij dit voorval filmde. “Ik wil geen heksenjacht starten. Ik wil mensen gewoon bewust maken.” Dit filmpje wil trouwens niet zeggen dat alle schoonmakers snuffelaars zijn. De meesten doen hun werk gewoon goed en zijn harde werkers.

Filmpje bekijken? Dat kan via deze link: http://youtu.be/oulbBdmGH8o

Bron: AD.nl

Lees ook:Voor miljoenen gestolen uit hotels
Lees ook:Nieuw bij Hilton Worldwide: Conciërge Connie
Lees ook:Nieuw in Utrecht: Hotel Héroique
Lees ook:Nieuw bij Marriot: Gratis wifi bij rechtstreekse reservering
Lees ook:Wolf dringt Olympisch hotel in Sotsji binnen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>