Veel belangstelling voor gratis overnachting Van der Valk Veenendaal

testers

Op maandag 1 december zal het nieuwe Van der Valk-hotel in Veenendaal haar deuren openen. Het weekend daarvoor, op 29 en 30 november, kunnen 250 gasten al proefslapen in het splinternieuwe hotel. Zij kunnen het hotel testen en kijken of alles goed werkt. Je kan jezelf en een ander voor dit evenement aanmelden en dat is dan ook al massaal gedaan.

Tot nu toe hebben zich namelijk al meer dan 4.000 potentiële hoteltesters aangemeld om het hotel te komen testen. Aangezien er per nacht 125 gasten kunnen blijven slapen, zal een loting bepalen welke 250 personen het hotel mogen testen. Maar dat is niet alles, ook het ontbijtbuffet en het gebruik van de wellness en fitnessruimte is gratis.

Er zijn alleen wel een paar kleine voorwaarden verbonden aan deze proefnachten. Zo is het nachtje slapen geheel gratis in ruil voor feedback. Je mag je ervaringen ook delen op social media of een review/recensie schrijven op een website. Om deel te nemen geldt een minimum leeftijd van 21 jaar bij 1 persoon, bij deelname met 2 personen moet één van de twee deelnemers minimaal 21 jaar zijn. En de kamer is beschikbaar op basis van maximaal 2 personen.

Het hotel heeft 152 kamers en je kan kiezen uit comfort of luxe kamers. Je kan ook in een Cinema Suite overnachten. Deze luxe suite heeft een lounge met privébioscoop. Geen fan van films, maar wel van de sauna? Dan kun je een Wellness Suite reserveren. Hier kan je chillen in een bubbelbad of lekker tot rust komen in de infraroodsauna. Dineren kan in het restaurant en vergaderen in één van de 15 zalen.

Je kan je trouwens nog steeds aanmelden als Hotel Tester. Laat je niet afschrikken door alle aanmeldingen, niet geschoten is altijd mis. Aanmelden kan hier: valkverrast.nl

Hotel Veenendaal
Bastion 73, Veenendaal
Meer info: hotelveenendaal.com

Bron: Gelderlander.nl 

Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Veel belangstelling voor actie proefslapen in Van der Valk Nijmegen
Lees ook:Duizenden mensen willen proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in vernieuwde Hotel Princeville Breda
Lees ook:Van der Valk Veenendaal krijgt 5 Vergaderhamers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel belangstelling voor gratis overnachting Van der Valk Veenendaal

  1. WILLEKENS CONINX

    misschien maak ik toch ergens een kans
    om te proefslapen.we zijn vaste klanten en
    daarom zijn we zo tevreden.en hadden we dit dolgraag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>