EK 2016: Rode Duivels reserveren alvast hotel

ek2016

Over anderhalf jaar begint het EK Voetbal in Frankrijk. Waar het met ons Oranje nog niet echt wil lukken met de bal, de punten en de coach, hebben onze Zuiderburen meer vertrouwen in een goede afloop. De Belgische voetbalbond was druk bezig met het zoeken naar een goed hotel en hebben alvast kamers geboekt in een hotel vlakbij Bordeaux.

En die reservering komt wel heel vroeg, want de Belgen hebben zich nog niet eens geplaatst voor het EK. Dat kan ook niet, want de Duivels hebben nog maar 2 kwalificatiewedstrijden gespeeld en staan nu 3e in de groep. Niet echt een heel positief vooruitzicht, maar de Belgische Voetbalbond trekt zich hier niks van aan en heeft het hotel dus al geboekt.

En dat is misschien niet echt een hele handige zet. De directeuren en de raad van bestuur liggen namelijk nog een beetje met elkaar in de clinch over het vorige hotel. Zo had de bond een hotel voor de spelersvrouwen gereserveerd. Leuk voor de vrouwen, maar de bondscoach besloot anders en liet de vrouwen thuis. De bond vergat alleen het hotel te annuleren. Gevolg: Onnodige kosten van 300.000 euro en directeuren die kunnen fluiten naar hun riante bonus.

Terug naar het toekomstig hotel. De Duivels zullen dan, bij positief resultaat, overnachten in het Golf du Medoc Resort, een zeer luxe hotel. In dit resort kun je vooral, de naam zegt het al, heel veel golfen en relaxen. Het ligt aan de rand van Bordeaux, middenin de wijngaarden. Het hotel heeft 79 kamers en suites en zijn van alle luxe gemakken voorzien. De mannen kunnen eten in de loungebar of in het restaurant.

Trainen doen de mannen niet op het grasveldje bij het hotel, maar op Château du Haillan. Dit is het trainingscomplex van Girondins de Bordeaux. Voor de bondscoach is dit bekend terrein, want bij deze club heeft Wilmots zelf ooit gespeeld.

Bron: Nieuwsblad.be 

Lees ook:Foutje: Niet annuleren hotelkamers kost Belgische voetbalbond 3 ton
Lees ook:WK Voetbal: Belgische voetbalbobo’s gestraft voor vergeten hotel
Lees ook:Rode Duivels vluchten naar ander hotel
Lees ook:Oranjehotel trekt veel fans en politie
Lees ook:Veel mis met hotel van Oranje in Brazilië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>