Geen Disney-figuren meer in hotels Disneyland Parijs

disney

Overnacht jij binnenkort, samen met je kids, in een Disney-hotel? En wilden zij graag in dat hotel met Donald, Lumiere of Mickey Mouse op de foto? Dat kan dus niet meer. Disney heeft alle meet en greets met Disney-figuren in de hotels geschrapt.. Balen!

De figuren kun je nog wel spotten in het luxe Inventions-restaurant van het Disneyland Hotel en de Castle Club, maar dat is voor de hele, hele, maar dan ook hele rijke mensen onder ons en daar kom je niet zomaar tussen. Waarom de figuren uit het hotel zijn verbannen, is niet bekend.

Maar niet getreurd, in het park zelf lopen nog genoeg Disney-figuren rond, waar je mee kan knuffelen en op de foto kan gaan. je moet dan wel genoegen nemen van een wachttijd van een uur of 5. En dat is jammer, want een kaartje voor het park is peperduur, zo’n 80 euro per persoon, en als je 5 uur aan het wachten bent op een foto, is dat ook zonde geld.

Bron: Looopings.nl

Lees ook:Disneyland Parijs heeft plannen voor budgethotel
Lees ook:Disney komt met Toy Story-hotel
Lees ook:Efteling wil uitbreiden met tweede hotel
Lees ook:Hotels in Amsterdam steeds viezer
Lees ook:Fotoblog: Hotel de Stokerij in Oudenburg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen Disney-figuren meer in hotels Disneyland Parijs

  1. Renes

    Voor Inventions hoef je niet super super super rijk te zijn, kost rond de 60 euro per volwassene. Veel geld maar niet onhaalbaar als je even spaart

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>