Amsterdam krijgt eerste Element-hotel van Nederland

element

Amsterdam krijgt er volgend jaar weer een hotel bij. Hotelketen Starwood maakte vandaag bekend dat er een Element hotel op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid zal komen. En dat is een primeur, dit zal namelijk het eerste Element-hotel van Nederland worden.

Element Hotels is in 2008 door Starwood opgericht en richt zich voornamelijk op short-stay. Element is het zusje van Westin hotels, de officiële naam voor het nieuwe hotel in Amsterdam zal dan ook Element by Westin zijn. Het is het eerste Element-hotel in Nederland en het 2e in Europa. Op Frankfurt Airport staat ook een hotel van Element.

Element Amsterdam krijgt 160 studio’s en suites met 1 slaapkamer. De kamers krijgen grote bureaus met open lades en draaiende flatscreens. De badkamer zijn voorzien van een regendouche. Ook beschikt elke kamer over een energiezuinige keuken. Groen kokkerellen dus.

Het hotel zelf krijgt een fitnesscentrum waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan sporten totdat je een ons weegt. Na al dat sporten moet er natuurlijk ook gegeten worden, heb je geen zin om zelf te koken, dan kan je ook eten in het restaurant en in de bar, waar je de hele dag kan dineren. In het hotel zelf zit een Restore, een supermarkt die altijd open is.

Starwood gaat het hotel niet zelf exploiteren, maar heeft een overeenkomst getekend met Bari Gruppe, deze exploiteert ook het Element in Frankfurt. Het hotel komt in een oud, leegstaand kantoorgebouw aan het Gelderlandplein, een winkelcentrum. Het is de bedoeling dat het hotel eind 2015 zal openen.

Bron: Misset Horeca/Vastgoedwereld.nl 

Lees ook:Element Amsterdam officieel geopend
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Element Amsterdam
Lees ook:Element Amsterdam lanceert pop-up Swop Shop
Lees ook:Nieuw bij Starwood: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Voormalig PTT-kantoor in Amsterdam wordt W Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>