Bijzonder hotel: Overnachten in een iglo

iglo2

In de categorie bijzondere hotels heb ik er weer 1 voor je gevonden hoor. Ben jij een groot liefhebber van kou, sneeuw en vooral ijs? Dan kun je deze winter het beste naar de Alpen en Pyreneeën gaan. Daar kun je namelijk slapen in een iglo.

Het Iglu-Dorp hotel wordt elk jaar weer opgebouwd op 6 verschillende locaties in Zwitserland, Duitsland en Andorra. In 1997 werd het eerste Iglo-hotel gebouwd en met de jaren kwam er meer iglo’s en meer dorpen bij. Het Iglo Dorp in Zermatt is vrijdag geopend. De rest van de dorpen gaan op 1e Kerstdag open en blijven, zolang de iglo’s niet smelten, open tot 1 april. iglo

Wil jij ook eens overnachten in een iglo? Dat kan! Al vanaf 99 euro kun je een overnachting in een iglo boeken. En dan heb je ook wat. Zo kan je gebruik maken van de heerlijk warme jacuzzi, sauna’s en zit het diner, inclusief warme thee, al in de prijs inbegrepen. Voor die prijs krijg je ook een slaapzak en ontbijt in een bergrestaurant. Je kan in een standaard iglo overnachten, maar ook in een luxe romantische suite. Geen fan van al die kou? Dan kun je ook de Hot Iglo boeken. Hier heb je het niet koud, hooguit te warm.

iglo1In de iglo’s is plek voor 38 personen. Lijkt het je leuk om in een iglo te overnachten, ga dan naar iglu-dorf.com en boek die iglo!

 

Lees ook:Koningsdag: Open Huis Hotel Spoorzicht Loppersum
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 Nederlandse hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>