Per direct gesloten: Utrechts hotel blijkt bordeel

gesloten

Een hotel aan de Balijelaan 1 in Utrecht is vandaag per direct gesloten. De exploitatievergunning is door de burgemeester zelf, Jan van Zalen, ingetrokken. In het hotel was namelijk sprake van illegale prostitutie.

De zaak kwam aan het licht nadat de gemeente klachten kreeg over dit hotel. En de eigenaar deed ook niet echt zijn best om deze illegale praktijken buiten het daglicht te houden. Op de ramen stonden namelijk teksten als fair well, cum again en … don’t care your sex. De gemeente startte een onderzoek en huurde onder andere een mystery guest in die zich voordeed als klant. Of deze de tijd van zijn leven in het hotel had, is niet bekend, wel dat hij veel overtredingen constateerde.

De gemeente heeft de afgelopen maanden geconstateerd dat de exploitant niets of te weinig deed om deze overtreding te overkomen. Na vele waarschuwingen heeft de burgemeester het hotel nu gesloten. Dit omdat het hotel volgens de gemeente een gevaar voor de openbare orde is en een negatieve invloed op het woon- en leefklimaat in de buurt heeft.

Het hotel met 2 sterren mag dan gesloten zijn, de eigenaar krijgt nog wel 2 weken de tijd om gasten ergens anders onder te brengen.

Bron: RTV Utrecht

Lees ook:Rechter beslist: Utrechts sekshotel blijft gesloten
Lees ook:Eigenaar Utrechts ‘bordeelhotel’ vecht sluiting aan
Lees ook:Eigenaar gesloten Economy Hotel Utrecht stapt naar Raad van State
Lees ook:Hotel Zandt aan Zee op Schiermonnikoog mag weer open
Lees ook:Burgemeester Amsterdam adviseert toeristen: “Ga eens in een andere stad overnachten”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>