Golden Tulip en Make-A-Wish gaan samenwerken

Golden tulip vlag

Golden Tulip Hotels en Make-a-Wish Nederland gaan samenwerken. Vanaf 2015 gaat de hotelketen de wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte laten uitkomen.

Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux is erg blij met deze samenwerking. “Met deze samenwerking laat Golden Tulip zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen écht hoog in het vaandel staat. Wij kijken er nu al naar uit om de bijzondere wensen van de kinderen uit te laten komen. Naast het mede mogelijk maken van de allerliefste wensen zullen we ook een bedrag aan Make-A-Wish Nederland doneren. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We zullen samen met onze hotels een aantal acties organiseren om zo nog meer geld in te zamelen. Want meer geld betekent meer wensen die in vervulling kunnen gaan.”

Peter Douwes, directeur van Make-A-Wish Nederland laat weten: “Golden Tulip gaat verder dan alleen geld doneren en helpen bij het realiseren van wensen. De Golden Tulip en Tulip Inn hotels stellen ook gratis overnachtingen beschikbaar. En ten slotte kunnen wij voor onze regionale meetings gebruik maken van de vergaderruimtes.”wens

Golden Tulip is onderdeel van hotelketen Louvre Hotel Group. En deze hotelketen is weer eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip is in 1962 opgericht en bestaat uit 3 bekende merken, namelijk Golden Tulip, Tulip Inn en Royal Tulip. De keten heeft hotels over de hele wereld, zo’n 230 hotels in 42 landen. Elke vestiging voldoet aan de hoge internationale standaard die de keten nastreeft, maar is tegelijkertijd uniek dankzij de mensen die er werken en de lokale flair. Het resultaat hiervan is een verblijf dat zowel inspirerend als prettig is. In Nederland zijn er 38 Golden Tulip Hotels.

 

 

 

Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Hotelvouchers voor luxe hotels bij Blokker
Lees ook:Herpositionering: Golden Tulip krijgt 4 sterren en richt zich meer op zakenreizigers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>