Nieuw in Londen: Hilton Garden Inn Heathrow Airport

londen

Afgelopen woensdag is het voormalige The Jurys Inn London Heathrow Hotel in Londen geopend. Hotelketen Hilton is een samenwerking aangegaan met keten The Inn, heeft het hotel opgeknapt en een andere naam gegeven. Het hotel heet nu Hilton Garden Inn Heathrow Airport.

Het hotel ligt op 2 kilometer afstand van Terminal 4 van vliegveld Heathrow. Ideaal gelegen dus, want Heathrow is met zijn 180 bestemmingen in 85 landen het drukste vliegveld van Europa. Met de bus ben je in een paar minuten op het vliegveld en met de metro ben je zo in Londen. Het hotel heeft 364 kamers, voornamelijk gericht op zakelijke reizigers. Elke kamer is namelijk voorzien van een aparte werkruimte.

Ben je toevallig in het hotel en wil je niet in je uppie op je kamer werken, dan kun je ook 24 uur per dag terecht in het zakencentrum van het hotel, waar je gratis kan printen en, hoe ouderwets, kan faxen. Ook kun je dag en nacht sporten in de sportzaal. Vergaderen kan dan weer in de 7 grote zalen waar maximaal 60 personen in passen.londen1

Eten kan in het Garden Grille restaurant of in de bar van het hotel. Snoep van de Paviljoen Pantry, waar zoete snacks en desserts staan uitgestald of gebruik de magnetron, het kan allemaal hier.

Het hotel is het 3e Jurys Inn hotel van Hilton, nadat Hilton Worldwide en keten Jurys Inn in november 2013 een franchise-overeenkomst tekenden. Jurys Inn heeft 32 hotels in Groot-Brittanië, waarvan er nu 3 door Hilton zijn opgeknapt. Naast dit hotel zijn dat Doubletree Hilton Chelsea, die in mei weer open ging en Doubletree Hilton Islington, die deze zomer weer open ging nadat het hotel 143 extra kamers kreeg.

Hilton Garden Inn Heathrow Airport
Eastern Perimeter Road, Hounslow
Meer info en reserveren: hiltongardeninn3.hilton.com

Lees ook:Hilton opent twee hotels op vliegveld Frankfurt
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: DoubleTree by Hilton NDSM Wharf
Lees ook:Eerste Park Inn by Radisson in Nederland op Schiphol
Lees ook:Waldorf Astoria in 2013 in Amsterdam
Lees ook:European Hotel Design Award: Hilton Amsterdam Airport in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>