Van der Valk Veenendaal krijgt 5 Vergaderhamers

hamer

Hotel van der Valk in Veenendaal is nog maar een maand open, maar heeft nu al 5 Vergaderhamers ontvangen van Het Erkend Congresbureau. Goed bezig dus!

Na een uitgebreide inspectie kreeg het splinternieuwe hotel 5 Hamers. Hiermee voldoet het hotel aan de aller hoogste eisen voor het faciliteren van congressen en vergaderingen. Om in aanmerking te komen voor deze classificatie, dient een accommodatie aan een grote lijst met eisen te voldoen. Er is een strenge regelgeving ten aanzien van onder andere capaciteitseisen, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, audiovisuele faciliteiten en horeca. veenendalob

Directeur Nick Timmers is blij met de 5 Hamers: “Tijdens de ontwerpfase zijn een aantal belangrijke keuzes gemaakt die de classificatie ten goede kwamen. Zo hebben we ervoor gekozen om alle 15 multifunctionele zalen te voorzien van daglicht, wanden zo goed mogelijk te isoleren van geluid en de formaten van de zalen hierop in te richten. Verder hebben we de zalen voorzien van de meest moderne audiovisuele apparatuur“. En inderdaad, ik mocht eind november proefslapen in het hotel en ik vond de zalen er echt uitspringen, er is veel licht, er zijn diverse zalen, van klein naar groot, zijn van alle gemakken voorzien en vanuit de zalen heb je ook nog eens een mooi uitzicht.

valkveenendaal
Het Erkend Congresbureau is de onafhankelijke partij voor classificatie van congres- en vergaderaccommodaties. De classificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal Vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 14 erkende congresorganisatiebureaus.

Van der Valk Hotel Veenendaal opende de deuren officieel 1 december 2014. Het hotel beschik over 15 multifunctionele zalen voor zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten.Het hotel zelf heeft 152 kamers en je kan kiezen uit comfort of luxe kamers. Je kan ook in een Cinema Suite overnachten. Deze luxe suite heeft een lounge met privébioscoop. Geen fan van films, maar wel van de sauna? Dan kun je een Wellness Suite reserveren. Hier kan je chillen in een bubbelbad of lekker tot rust komen in de infraroodsauna. Dineren kan in het restaurant, een drankje drinken in de gezellige bar.

Heb je mijn review over dit hotel gemist, je kan hem hier teruglezen: Proefslapen, eten en beleven in van der Valk Veenendaal: hotel.blog.nl

Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Veel belangstelling voor gratis overnachting Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Duizenden mensen willen proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Iedereen wil werken bij nieuwe Van der Valk in Veenendaal
Lees ook:Van der Valk Hotel Tiel ontvangt 5 hamers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>