Grappig: Hotelgast wil Nicholas Cage op hotelkamer

cage

Ze zijn overal en nergens, hotelgasten die veel en vaak klagen en de meest vreemde en bizarre eisen stellen. Hotels hebben er vaak een dagtaak aan om de gast het naar zijn of haar zin te maken. Zo ook het Indigo Hotel in San Antonia, Amerika. Zij kregen een wel heel vreemd, maar ook grappig verzoekje binnen.

Zo vroeg een hotelgast aan een medewerker of deze een foto van Nicholas Cage in Con Air bij haar bed kon zetten. De medewerker was de beroerdste niet, zocht de foto op, deed het in een lijstje en legde de foto bij haar bed. De vrouwelijke gast was maar wat blij met de foto en bij haar volgende 2 bezoekjes aan het hotel vroeg ze weer om foto’s. Nu vroeg ze of om foto’s van Nicholas Cage uit zijn films Moonstruck en 8mm. De hotelmedewerker zocht ook deze foto’s zonder blikken of blozen op.

Maar dit is niet de eerste vrouw in dit hotel die iets heeft met Nicolas. Jaren geleden al vroeg een hotelgast ook om een foto van Nicholas Cage. Haar argument: “Zo kan hij tijdens het slapen over mij waken en een oogje in het zeil houden.”

Wat Nicholas hier nu zelf van vind, is niet bekend.

Bron: Travelinq.nl 

Lees ook:Gast is koning: Bizarre eisen van hotelgasten
Lees ook:Oeps: Hotelmedewerker sloopt dure Ferrari
Lees ook:Fotoblog: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Nieuw bij Conrad Hotels & Resorts: Hotelkamer boeken via Instagram
Lees ook:Hotelmedewerker rijdt Lamborghini in de prak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>