Hotel Spoorzicht in De Blesse wordt geveild

spoorzicht

Hotel Spoorzicht in het Friese De Blesse, vlakbij Steenwijk, is al een tijdje gesloten. Het pand staat al 5 jaar te koop en de eigenaren hebben nu besloten om het hotel te veilen in het WTC in Leeuwarden op vrijdag 11 maart.

3 jaar geleden besloot familie Langhout, die het hotel en restaurant meer dan 30 jaar gerund hebben, om het hotel te sluiten. Het echtpaar had de pensioenleeftijd bereikt en er was niemand die het hotel wilde overnemen. 2 jaar geleden kwam familie Hoekstra in het hotel, zij huurden het pand en wilden er een zorghotel van maken. Helaas kregen zij geen vergunning en een half jaar later stond het hotel weer leeg.

Het hotel ligt ruimtelijk gelegen en ligt, hoe kan het ook anders, naast het spoor. Op de begane grond zit een café, restaurant, met plaats voor 50 personen, en een grote zaal, voor feesten en partijen. Aan de voorzijde van het pand is een groot terras. Er is een aparte ingang voor de receptie van het hotel.deblesse

De hotelkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Het hotel heeft 11 compleet ingerichte hotelkamers, waarvan er 6 recentelijk zijn gerenoveerd. Die 6 hebben eigen sanitair, de overige 5 delen dit. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en op het terrein staan ook 3 paardenboxen. Eventuele paarden kunnen op het weiland, dat ook bij het bedrijf hoort, achter het hotel grazen.

Het pand staat te koop voor 375.000 euro. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit bedrijf en wil je naar de veiling, dan kan je het bedrijf voor de veiling ook bezichtigen. De bezichtiging is op donderdag 19 februari, van 10.00 tot 11.30 uur. De veiling zelf is op woensdag 11 maart in Leeuwarden, vanaf 13.30 uur in de WTC Expo.

Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Veiling Hotel De Oude Schouw Akkrum uitgesteld
Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Executieveiling: Te laag bod voor Hotel Woudrichem
Lees ook:Hotel Woudrichem wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>