Smullen geblazen: Fletcher Hotels en Koetjesreep gaan samenwerken

koetjesreep

Vanaf maandag 23 februari kun je bij alle hotels van Fletcher iets lekkers op je bed in je hotelkamer verwachten. De keten gaat namelijk samenwerken met Koetjesreep.

Fletcher heeft haar eigen koetjesreep ontwikkeld, met druivensuiker én calcium.  Het Oer-Hollandse karakter van beide partijen zorgt voor een unieke samenwerking met een perfecte aansluiting. De hotelketen laat namelijk haar gasten genieten van de mooiste plekjes van Nederland, Koetjesreep zorgt voor het authentieke Nederlandse gevoel.

Vanaf maandag 23 februari kun je dus genieten van deze heerlijke Koetjesrepen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland. Fletcher heeft 64 hotels in Nederland, met 3 of 4 sterren. De hotels liggen verspreid door het hele land.

Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Kerst 2016: Hang je wens in de kerstboom bij Fletcher
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher en Golden Tulip in de prijzen gevallen
Lees ook:Zoenen in Fletcher Hotels op Valentijnsdag
Lees ook:Openingsactie Fletcher de Eese: Bepaal zelf de prijs van jouw overnachting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>