Nederlanders getuige van gewapende overval Grieks hotel

politie

Afgelopen vrijdag drongen rond half 9 in de avond 3 gemaskerde mannen het Creta Maris Beachresort op Kreta binnen. De 3 mannen hadden geweren bij zich en openden het vuur op de eigenaar van een juweliersshop naast de receptie.

Op dat moment zaten er 50 Nederlanders in het hotel en waren zij getuige van deze gewapende overval. De eigenaar wist weg te duiken en de kogels vlogen in het rond. Het animatieteam reageerde direct en bracht 100 gezinnen, met voornamelijk kleine kinderen, in veiligheid. Via het strand kwamen ze in het centrum van Chersonissos.

Ondertussen was de politie in het hotel gearriveerd en schoot de overvallers neer. Bij dat vuurgevecht raakten 2 overvallers zwaargewond, maar zijn inmiddels buiten levensgevaar en gearresteerd. Volgens de hotelmanager zijn de gasten inmiddels van de schrik bekomen en heeft niemand zijn vakantie afgebroken.

Bron: RTL Nieuws

 

Lees ook:Gewapende overval Bastion Hotel Hoofddorp
Lees ook:Oranjehotel trekt veel fans en politie
Lees ook:Gewapende overvallers Carlton Hotel vluchten met bedrijfsbus
Lees ook:27 doden bij aanslag op toeristenhotels in Tunesië
Lees ook:3 toeristen gewond bij aanval toeristenhotel Egypte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>