Golden Tulip Hotel Central Den Bosch krijgt Uitgerust label

uitgerust

Het Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch heeft afgelopen week het Uitgerust label ontvangen. Dit speciale label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.

Het hotel is al langer bezig om het hotel toegankelijker te maken. Zo is de receptie verplaatst, heeft de Brasserie een mindervalide toilet gekregen en heeft het hotel een kamer voor mindervalide gasten. Directrice Karin Rademaker ontving het label uit handen van Rita Sax en Lies Verriet-Giesberts van Uitgerust. ‘Wij zijn trots op de nieuwe kamer en blij dat wij dit label mogen ontvangen!’, aldus Karin Rademaker

Het Uitgerust label wordt uitgereikt aan accommodaties die volgens standaarden voldoen aan alle aanpassingen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf voor minder mobiele gasten. De ruime mindervalide kamer gaat middels een sleutelkaart automatisch open. De vloerbedekking is vervangen door een gladde kunststofvloer en daarnaast is de badkamer uitgerust met o.a. diverse opklapbare beugels, onderrijdbare wastafel, speciale douchestoel, verstelbare douchekop en antislip tegels. Ook een speciaal noodoproep systeem is aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat de Front Office afdeling voor directe hulp.

 

Lees ook:Quiet Room Label: Keurmerk en site voor stille hotelkamers
Lees ook:Hotel Central in Den Bosch krijgt keurmerk
Lees ook:Quiet Hotel Awards: Swissôtel Amsterdam in de prijzen gevallen
Lees ook:Vanavond op tv: Hotel DI-RECT
Lees ook:Dorint Hotel Amsterdam-Airport; Een warm bad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>