Hotel De Schinvelder Hoeve failliet

schinveld

Eind augustus sloot hotel-restaurant De Schinvelder Hoeve in Schinveld onverwachts de deuren. Het hotel is vandaag door de rechter failliet verklaard.

Het hotel ging dicht omdat uitbater en directeur Jos Quaedackers zich niet meer kon vinden in het beleid en de koers van de aandeelhouders. Het hotel draaide verder goed, er waren geen financiële problemen, maar toch ging het hotel op slot. De aandeelhouders gingen op zoek naar een nieuwe uitbater, maar dat is niet gelukt.

3 oud-medewerkers hadden nog geld tegoed en hebben bij de rechter faillissement aangevraagd en gekregen. Er is een curator aangesteld en deze gaat op zoek naar een nieuwe uitbater.

Hotel-Restaurant de Schinvelder Hoeve is gevestigd in een monumentale kasteelboerderij in de buurt van Aken, Maastricht en Luik. Deze boerderij stamt uit 1358 en is volgens velen een juweeltje in Limburg. In 1996 en 2011 ging het hotel ook failliet, maar maakte elke keer een doorstart

Bron: loo-tv.nl 

 

Lees ook:Hotel De Schinvelder Hoeve gaat weer open
Lees ook:Hotel Schinvelder Hoeve in Schinveld gesloten
Lees ook:Hotel De Mechelse Herder in Mechelen failliet
Lees ook:Hotel De Daaldersplaats Sneek failliet
Lees ook:Mercure Hotel Leidschendam failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>