Foutpoepers: Toiletten Hotel Spaander Volendam gesloten

spaandertoerist

Lastige toeristen, in Volendam zijn ze wel wat gewend. Maar sommige gasten die het beroemde Hotel Spaander bezoeken, maken het wel heel erg bont. Zo bont zelfs dat het hotel een aantal maatregelen heeft moeten treffen. En daar zit een luchtje aan.

Het zijn vooral de Aziatische toeristen die er een potje van maken. Dit zijn voornamelijk dagjesmensen die een uurtje in Volendam zijn en naar de wc gaan in het hotel. Maar dat gedeelte gaat niet zo goed. De Aziaten weten namelijk niet hoe ze een Westers toilet moeten gebruiken en maken er zo onbedoeld een rotzooi van. In sommige culturen is het namelijk not done om op de toiletbril te gaan zitten. De dagjesmensen gaan dus op de bril staan, doen hurkend hun behoefte, met alle gevolgen van dien.

Het hotel heeft inmiddels een abonnement op nieuwe toiletbrillen. Ook de muren en plafond moeten vaak worden schoongemaakt en dat is geen pretje voor de schoonmakers en het hotel. Tel daarbij op dat Aziaten het niet gewend zijn om het toiletpapier in de wc, maar naast de pot te gooien en je hebt een dagtaak voor de schoonmakers. Hotel Spaander was de overlast en de stank meer dan zat.

Evert Schilder, eigenaar van Hotel Spaander, heeft nu besloten om de wc’s op slot te doen. Alleen hotelgasten mogen er nog in en het hotel heeft een bordje opgehangen met do’s en don’ts, uiteraard in het Chinees. En nu maar hopen dat de hotelgasten er geen schijt aan hebben.

Bron: RTV NH

Lees ook:Vanaf dinsdag op tv: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Nieuw op RTL 4: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Hotels mogen geen kopie van je paspoort maken
Lees ook:Irritante hotelgast weigert hotel in Cairns te verlaten
Lees ook:De 10… Meest gestolen voorwerpen uit een hotelkamer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foutpoepers: Toiletten Hotel Spaander Volendam gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>