Aanslagen Brussel: Hotels Brussel bieden gratis kamers aan

hotelsign

Dinsdagmorgen waren er 2 aanslagen in Brussel. 1 terrorist blies zichzelf op in de vertrekhal van luchthaven Zaventem en een andere terrorist deed dit in een metro in het centrum. Het vliegveld werd ontruimd en reizigers op doorreis wisten niet waar ze naartoe moesten. De hotels in Brussel kwamen met een mooie oplossing

Gisteren was het topdrukte voor de hotels in Brussel. reizigers konden niet meer met het vliegtuig naar huis of naar werk en zochten een slaapplek. De Brussels Hotel Association besloot om, in overleg met de hotels, een speciale informatielijn te openen. Reizigers konden zo makkelijker een hotel zoeken en boeken.

De hotelsector in Brussel stelde honderden kamers ter beschikking, gratis en voor niks, en blijven dit doen, totdat de luchthaven weer in bedrijf is.

 

Lees ook:Carrefour de l’Europe in Brussel overgenomen door NH Hotel Group
Lees ook:Nieuw in Brussel: Motel One
Lees ook:Le Méridien in Brussel wordt Hilton-hotel
Lees ook:Pyjama’s Nights: Overnachten voor de helft van de prijs in Brussel
Lees ook:Nieuw bij Aloft Brussel: Hotelkamer openen met je telefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>