Zoover Awards: Fletcher populairste hotelketen

zooverawards

Gisteravond zijn de jaarlijkse Zoover Awards weer uitgereikt. De awards zijn voor de beste en meest populaire reisorganisaties, worden sinds 2009 uitgereikt en is een erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die vooral erg servicegericht zijn. Er waren awards te verdelen binnen 23 categorieën, van Beste Luchthaven tot aan Populairste Aanbieder Stedentrips. En er was natuurlijk ook een prijs voor de beste en de populairste hotelketen.

Fletcher

Fletcher Hotels heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, mocht samen met presentatrice Myrna Goossen, die ook ambassadrice van de hotelketen is, de prijs in ontvangst nemen. Hermans is blij: “Deze award is voor ons een hele belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op!”

Fletcher heeft, om de prijs te vieren, gelijk een kortingsactie in het leven geroepen. Zo krijg je bij boekingen tot en met 19 april 10 %  korting. Enw ie wil nou niet met korting bij Fletcher overnachten?

NH Hotel Group

In de categorie Beste Hotelketen won NH Hotel Group, de 1e prijs en ging er met de award vandoor. En dat is niet voor het eerst, vorig jaar kreeg de hotelketen deze award ook al.

Zoover

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen, die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. En er is veel gestemd door de bezoekers Maar liefst 220.000 gasten brachten de afgelopen weken hun stem uit. Dat zijn 45.000 stemmer meer dan vorig jaar.

 

Lees ook:Zoover Awards: Fletcher Hotels en NH Hotels in de prijzen gevallen
Lees ook:Zoover Awards: Top 3 beste en populairste hotelketen bekend
Lees ook:Zoover Awards: En de winnaar is…
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher en Golden Tulip in de prijzen gevallen
Lees ook:Stembussen Zoover Awards geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>