B&B Tala Lodge in Ravenswoud in de prijzen gevallen

tulpenbed

Goed nieuws voor B&B Tala Lodge in het Friese Ravenswoud. De Stichting Bed & Breakfast Nederland heeft de bijzondere accommodatie uitgeroepen tot beste Bed & Breakfast van Nederland 2015.

Tala Lodge, dat aan de rand van het Fochteloërveen en dicht bij het Drents Friese Wold ligt, behaalde de hoogste score in de 5-tulpencategorie, de topklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

talalodge

Tala Lodge

Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland, over Tala Lodge: “Tala Lodge maakt het verschil met wellnessfaciliteiten en een unieke ambiance. Gasten verblijven in een grote privésuite en hebben onbeperkt beschikking over een 6-persoons buitenspa. Dit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,7 in de reviews.”De 2e prijs ging naar Life is Good in het Brabants Heeswijk-Dinther. Het brons ging naar Carpe Diem in Oirschot.

Bij het vaststellen van de winnaars kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland onder meer naar de puntentelling in het B&B classificatiesysteem en de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl.

Ook in de kwaliteitscategorieën van 1 tot en met 4 tulpen zijn dinsdag de beste bed & breakfast van Nederland bekendgemaakt, hieronder een overzicht.

Winnaars 4 tulpen
1e prijs: The Black Horse B&B & More in Ureterp (Friesland)
2e prijs: De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel)
3e prijs: Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland)

Winnaars 3 tulpen
1e prijs: Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland)
2e prijs: De Boksloot in Ravenswoud (Friesland)
3e prijs: Tulpen & Zo in Julianadorp (Noord-Holland)

Winnaars 2 tulpen
1e prijs: Hotel California in Wichmond (Gelderland)
2e prijs: De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande (Zuid-Holland)
3e prijs: Lots4U in Culemborg (Gelderland)

Winnaars 1 tulp
1e prijs: B&B Passage in Driebergen(Utrecht)
2e prijs: Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)
3e prijs: De Vlinder in Nijmegen (Gelderland)

Opvallend is de grote verscheidenheid onder de winnaars: van landelijke hoeves tot monumentale panden en een woonboot. Hanny Arens: “Dit is wat B&B’s zo aantrekkelijk maakt: iedere accommodatie is uniek en er is voor elk wat wils. Of je nu wilt verblijven op het platteland of in de stad, er is altijd wel een geschikt bed & breakfast vlakbij. Door hun kleinschaligheid en persoonlijke benadering zijn B&B’s steeds vaker de eerste keuze voor wie op zoek is naar logies.”

Het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks uitgeroepen door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze stichting ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Alle bed & breakfasts die bij het classificatiesysteem zijn aangesloten, worden bezocht door mystery guests en beoordeeld aan de hand van meetbare kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de B&B’s wordt weergegeven door middel van 1 tot en met 5 tulpen. Voor meer informatie, zie bedandbreakfastclassificatie.nl.

Lees ook:Genomineerden Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend
Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Lees ook:Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden
Lees ook:Zoover Awards Accommodaties: Kogerstaete Texel in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>