Zoover Awards: Fletcher Hotels en NH Hotels in de prijzen gevallen

zooverawards2016

Vanavond zijn in de Westergastheater in Amsterdam de Zoover Awards uitgereikt. Fletcher Hotels en NH Hotels gingen allebei met een award naar huis.

De awards, voor de beste en meest populaire reisorganisaties, worden sinds 2009 uitgereikt en is een erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die vooral erg servicegericht zijn. Er waren awards te verdelen binnen 11 categorieën, van Beste Luchthaven tot aan Populairste Aanbieder Stedentrips. Nieuw dit jaar was de Zoover Award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder. En er was natuurlijk ook een prijs voor de beste en de populairste hotelketen.

Fletcher Hotels heeft voor het 6e achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. In de categorie Beste Hotelketen won NH Hotel Group de 1e prijs en ging er met de award vandoor. En dat is niet voor het eerst, de keten krijgt deze award al voor het 3e jaar op rij.

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen, die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. En er is veel gestemd door de bezoekers Maar liefst 100.000 gasten brachten de afgelopen 6 weken hun stem uit.

Lees ook:Zoover Awards: Fletcher populairste hotelketen
Lees ook:Zoover Awards: En de winnaar is…
Lees ook:Zoover Awards: Top 3 beste en populairste hotelketen bekend
Lees ook:Stembussen Zoover Awards geopend
Lees ook:Zoover Awards: En de genomineerden zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>