Genomineerden Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend

tulpenbed

Wie wordt het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016? Drie accommodaties in Noord-Holland, Overijssel en Limburg maken kans op deze titel. Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter het Nederlandse B&B classificatiesysteem, roept de winnaar uit op woensdag 8 juni.

De genomineerde accommodaties zijn: B&B Het Hof van Laren in Laren, B&B De Korhoen in Nijverdal en B&B Comfortabel Rustpunt in Heerlen. Zij behaalden de meeste punten in de zogenoemde 5-tulpencategorie; de hoogste kwaliteitsklasse voor geclassificeerde bed & breakfasts. Daarnaast scoorden ze uitmuntende cijfers in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl.

“De drie genomineerde B&B’s zijn exemplarisch voor de hoge kwaliteit die bed & breakfasts vandaag de dag bieden. Zeker in de kwaliteitsklasse van 5 tulpen is het niveau van de geboden faciliteiten, uitstraling en service vaak indrukwekkend”, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Alleen met de grootste toewijding kun je in deze klasse de top bereiken. De genomineerde eigenaren willen hun gasten het allerbeste bieden en daarvoor is geen moeite te veel. Die inzet wordt weerspiegeld door de enthousiaste reviews van gasten.”

Nominaties overige kwaliteitsklassen
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent ook kwaliteitsklassen van 1 tot 4 tulpen, oplopend van eenvoudig tot luxe. In elke categorie worden op 8 juni om 9.00 uur de drie beste B&B’s bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb. Dit zijn de genomineerden:

4 tulpen
B&B Van Elewout in Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
EcoLinde in Vorden (Gelderland)
Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland)

3 tulpen
B&B Agnetenhoeve in Overasselt (Gelderland)
De Lochterhof in Berg en Terblijt (Limburg)
Joarum in Kubaard (Friesland)

2 tulpen
Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
Hotel California in Wichmond (Gelderland)
Op de vlakte in Bollingawier (Friesland)

1 tulp
De Vlinder in Nijmegen (Gelderland)
B&B Passage in Driebergen (Utrecht)
Huize Sonja in Hollum (Friesland)

Verkiezing Beste B&B van Nederland
Het Beste Bed & Breakfast van Nederland wordt jaarlijks uitgeroepen onder B&B’s aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewscores mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit van de B&B’s, inclusief de sfeer en gastvrijheid. De verkiezing vindt dit jaar voor de negende keer plaats. Vorig jaar was Tala Lodge in het Friese Ravenswoud de Beste Bed & Breakfast.

Lees ook:Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden
Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:B&B Tala Lodge in Ravenswoud in de prijzen gevallen
Lees ook:Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>