Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden

tulpenbed

Drie bed & breakfasts maken dit jaar kans om ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’ te worden. De genomineerde accommodaties zijn: B&B ‘Villa Nieuwland’ in Den Oever (Noord-Holland), ‘Logement No5’ in Assen (Drenthe) en ‘La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe’ in Budel (Noord-Brabant). Het is de tiende keer dat deze verkiezing wordt gehouden. Organisator Stichting Bed & Breakfast Nederland roept de winnaar uit op woensdag 10 mei.

De genomineerden behaalden de meeste punten in de 5-tulpencategorie, de hoogste kwaliteitsklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. De genomineerde B&B’s krijgen bovendien zeer hoge cijfers in gastenreviews op Bedandbreakfast.nl, de grootste bed & breakfast-website van Nederland.

De verkiezing wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en laat een duidelijke ontwikkeling zien in het Nederlandse bed & breakfast-aanbod. De lat is in de loop der jaren steeds hoger komen te liggen. De accommodaties die de laatste jaren genomineerd worden, zijn daarvan het opvallendste bewijs.

Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland: “Ook deze drie B&B’s zijn weer van een uitmuntende kwaliteit. Veel privacy voor gasten, luxe bedden, geweldige gastvrijheid en een uitgebreid streekontbijt, het zijn maar enkele factoren die een verblijf in deze accommodaties tot een absolute verwennerij maken. Wie eens in een bed & breakfast is geweest, wil niets anders meer!”

Nominaties tulpen 1 t/m 4
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent ook kwaliteitsklassen van 1 tot 4 tulpen, oplopend van eenvoudig tot luxe. Dit zijn de genomineerden:

4 tulpen
Erve Naatsboer in Overdinkel (Overijssel)
The Black Horse B&B & More in Ureterp (Friesland)
De Reggestee in Hellendoorn (Overijssel)

3 tulpen
Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland)
De Appelgaard in Culemborg (Gelderland)
Het Knooppunt in Nuis (Groningen)

2 tulpen
Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
Hotel California in Wichmond (Gelderland)
B&B Bij de jongens in Utrecht (Utrecht)

1 tulp
Huize Sonja in Hollum (Friesland)
B&B Passage in Driebergen (Utrecht)
Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)

Verkiezing ‘Beste B&B van Nederland’
De verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een jaarlijkse verkiezing onder B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewscores mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B’s.

Lees ook:Genomineerden Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend
Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:B&B Tala Lodge in Ravenswoud in de prijzen gevallen
Lees ook:Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Lees ook:Zoover Awards: Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>