Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017

tulpenbed

Bed & Breakfast Logement No5 in het Drentse Assen is vorige week uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017. De tweede en derde plaats zijn voor respectievelijk B&B Villa Nieuwland in Den Oever (Noord-Holland) en B&B La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe in Budel (Noord-Brabant).

Bed & Breakfast Logement No5 behaalde het afgelopen jaar een topscore in de 5-tulpencategorie, de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Binnen dit systeem worden B&B’s in Nederland beoordeeld en ingedeeld op kwaliteit. Logement No5 krijgt bovendien uitzonderlijk goede reviews op Bedandbreakfast.nl, de grootste B&B-website van Nederland.

“Bij Logement No5, een monumentaal herenhuis in het hart van Assen, word je als gast ondergedompeld in luxe en rust. De B&B telt twee royale suites met ieder een eigen zitkamer en whirlpool. Naar de maatstaven van het B&B-classificatiesysteem biedt deze accommodatie het allerhoogste kwaliteitsniveau. Gasten beoordelen deze prachtige B&B bovendien met gemiddeld een 9,8. Dan is het predicaat Beste Bed & Breakfast van Nederland welverdiend!”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Winnaars overige categorieën
Woensdag zijn ook de beste B&B’s bekendgemaakt in de kwaliteitsklassen van 1 tot en met 4 tulpen. Dit zijn de winnaars per klasse:

5 tulpen:
Eerste prijs: ‘Logement No5‘ in Assen
Tweede prijs: ‘Villa Nieuwland‘ in Den Oever
Derde prijs: ‘La Marquise‘ in Budel

4 tulpen:
Eerste prijs: ‘Erve Naatsboer’ in Overdinkel
Tweede prijs: ‘The Black Horse B&B & More’ in Ureterp
Derde prijs: ‘De Reggestee’ in Hellendoorn

3 tulpen:
Eerste prijs: ‘De Appelgaard’ in Culemborg
Tweede prijs: ‘Bed in de Betuwe’ in Hemmen
Derde prijs: ‘Het Knooppunt’ in Nuis

2 tulpen:
Eerste prijs: ‘B&B bij de jongens’ in Utrecht
Tweede prijs: ‘B&B Hotel California’ in Wichmond
Derde prijs: ‘Flora’s op Boerskotten’ in De Lutte

1 tulp: 
Eerste prijs: ‘B&B Passage’ in Driebergen
Tweede prijs: ‘Huize Sonja’ in Hollum
Derde prijs: ‘Motorschip Elisabeth’ in Leeuwarden

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van 1 tot 5 tulpsymbolen. Elke deelnemende accommodatie wordt door mystery guests beoordeeld aan de hand van een objectieve normenlijst. Ruim 530 bed & breakfasts in Nederland zijn bij het classificatiesysteem aangesloten.

Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:B&B Tala Lodge in Ravenswoud in de prijzen gevallen
Lees ook:Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden
Lees ook:Genomineerden Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend
Lees ook:Zoover Awards: Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>