Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award

Afgelopen week was het dan zover, de uitreiking van de Dutch Hotel Award. Het niveau in de finale van de Dutch Hotel Award was dit jaar ongekend hoog, niet eerder had de jury zoveel discussie voor een winnaar kon worden bepaald. Het goud gaat naar Kruisherenhotel, gevolgd door zilver voor Landgoed De Wilmersberg in De Lutte en brons voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals.

De jury was onder de indruk van de wijze waarop Kruisherenhotel de finaleopdracht in de wedstrijd heeft ingevuld. Die luidde ‘organiseer een activiteit die in het teken staat van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van het hotel’.

De toekenning van de vijfde ster, waarmee Kruisheren het enige vijfsterrenhotel van Limburg is, is een flink hoofdstuk, waarmee de toekomst van het hotel vorm wordt gegeven. ‘We wilden echt iets wat we als hotel mee konden nemen naar de toekomst. Niet een eenmalig evenement neerzetten.’

Al geven Klomp en Camille Oostwegel junior, die de jury ontvangt, toe dat dit traject al in gang was gezet vóór deelname aan de Dutch Hotel Award. Wel is een en ander versneld om de toekenning een dag voor de finale te kunnen organiseren.

De bijbehorende activiteit was dat de avond voor het jurybezoek tijdens een feestelijke borrel de 61e kamer de lucht in werd gehesen: een als hotelkamer ingerichte open zeecontainer.

De professionaliteit in het team, de uitvoering van de finaleopdracht en vooral de gedachte erachter is wat voor de jury uiteindelijk de doorslag gaf Kruisherenhotel uit te roepen tot winnaar van de Dutch Hotel Award 2017.  Op 30 juni wordt in het winnende hotel de bij de prijs horende wandplaquette uitgereikt.

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De positieve publiciteit zal een bron moeten vormen van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers, waardoor de kwaliteit van dienstverlening en plezier in het vak actief wordt gestimuleerd.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:Finalisten Dutch Hotel Award bekend
Lees ook:INK Hotel Amsterdam wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Genomineerden Dutch Hotel Award bekend
Lees ook:Postillion Hotel Deventer wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Hotel Award overhandigd aan Postillion Hotel Deventer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>