Cityhub opent hotel in Rotterdam

cityhub1

Het gaat goed met Cityhub. Eind 2015 opende een Cityhub in Amsterdam de deuren en nu is er al uitbreiding. Eind dit jaar zal er een Cityhub in Rotterdam openen.

De Cityhub komt in de Witte de Withstraat en krijgt 126 Hubs. CityHub combineert de privacy en het comfort van een hotel met het communitygevoel en de betaalbaarheid van een hostel. Overnachten doe je in een Hub voor 50 euro per nacht, dit zijn kleine slaapcabines. De slaapkamers mogen dan wel klein zijn, deze kamers zijn uitgerust met de nieuwste technologie.

In de Cityhubs kom je namelijk geen personeel tegen, in dit hotel doe je alles via apps. In het gebouw draait namelijk alles om digitaal comfort: je kunt alles met technologie bedienen. In- en uitchecken doe je met een iPad. Zin in een biertje? Met je RFID-bandje kun je de bar bedienen.cityhub

Tijdens je verblijf krijg je exclusief toegang tot de CityHub app; een interactieve travel guide die tips voor activiteiten en evenementen verstrekt op basis van wat er die week in Amsterdam te doen is. Je kan bovendien realtime, terwijl je door de stad struint, suggesties vragen aan een CityHost. De app biedt tevens een chatbox, waarmee gasten met elkaar kunnen connecten en nieuw gevonden hotspots kunnen delen. Maar ook de mood lighting, alarmklok en het streamen van muziek in de hub, zijn met de app te bedienen.

CityHub is een initiatief van studievrienden Sem Schuurkes (32) en Pieter van Tilburg (29).  De jonge ondernemers stelden zich als doel de traditionele hotelervaring beter te laten aansluiten bij de huidige tijdsgeest en technologische mogelijkheden. Na een succesvolle crowdfunding campagne openden zij in juli 2012 een kleine testlocatie in Amsterdam Oud West.

In oktober 2015 opende de eerste Cityhub de deuren in Amsterdam. En het gaat blijkbaar zo goed met het hotel, dat uitbreiding van het bedrijf een logische stap is. Naast Rotterdam willen de mannen ook graag Europa veroveren. Ik zeg doen!

Lees ook:Uitbreiding: CityHub wil Europa in
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: CityHub
Lees ook:CitizenM bouwt nieuw hotel in Blaakhavengebied Rotterdam
Lees ook:Twin Peaks Hospitality opent 2e hotel in Maastricht
Lees ook:The Student Hotel Rotterdam weer open na verbouwing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>